Επιστρέφει σε… «πάτρια» εδάφη η Ελευθερία Τζελέπη – Ανακοινώθηκε από τον ΠΑΟΚ!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Επιστροφή στον «Δικέφαλο» – από όπου και ξεκίνησε, η Ελευθερία Τζελέπη. Η 28χρονη πρώην παίκτρια του Εθνικού Πειραιά και πρώην αρχηγός του ΝΟ Λάρισας θα φορά πλέον το σκουφάκι του ΠΑΟΚ, για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Έχοντας αγωνιστεί με μερικές σπουδαίες ομάδες της Αττικής (με τις οποίες και διακρίθηκε στο Πρωτάθλημα) και με συνεχείς παραστάσεις στην μεγάλη κατηγορία των γυναικών, η Ελευθερία Τζελέπη επιστρέφει και πάλι στον… τόπο από τον οποίο ξεκίνησε, προσφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες της στην περιφέρεια στην ομάδα του Παναγιώτη Βέργου.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Ελευθερία Τζελέπη, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Γεννημένη στις 05/01/1994, η Ελευθερία Τζελέπη αγωνίζεται στην περιφέρεια και έχει ύψος 170cm.

Έκανε τα πρώτα της βήματα στην Υδατοσφαίριση το 2007 από τον ΠΑΟΚ. Στον Δικέφαλο έμεινε μέχρι το 2011, έχοντας διακρίσεις τόσο στα ηλικιακά πρωταθλήματα, όσο και στις Εθνικές Κατηγορίες με την γυναικεία ομάδα.

Το 2011 η Ελευθερία Τζελέπη παρέμεινε στην Θεσσαλονίκη, αγωνιζόμενη ωστόσο με το σκουφάκι του Ηρακλή. Εκεί, παρέμεινε μέχρι το 2016, ξεχωρίζοντας με τις εμφανίσεις της στην Α1 Γυναικών.

Τη σεζόν 2016-17 αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Πρωτεύουσα, για λογαριασμό του Τρίτωνα Αμαρουσίου.

Η επόμενη σεζόν (2017-18) την βρήκε και πάλι στην Αθήνα, παίζοντας με το σκουφάκι του ΝΟ Βουλιαγμένης, με τον οποίον πανηγύρισε την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα.

Οι επόμενες δύο σεζόν (2018-19 και 2019-20) αγωνίστηκε για λογαριασμό του Εθνικού Πειραιώς, συμβάλλοντας με τις εμφανίσεις της στην κατάληψη της τρίτης θέσης την σεζόν 2018-19.

Τις προηγούμενες δύο αγωνιστικές περιόδους (2020-21 και 2021-22) αγωνίστηκε στο ΝΟ Λάρισας, στον οποίον μάλιστα ήταν και αρχηγός.

Η Ελευθερία Τζελέπη ήταν διεθνής με την Εθνική Ομάδα Γυναικών, με την οποία μάλιστα πανηγύρισε την τέταρτη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2012.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Ελευθερία Τζελέπη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω μετά από τόσο χρόνια στην πόλη μου, αλλά και στην ομάδα στην οποία έκανα τα πρώτα μου βήματα στον χώρο. Θέλω να ευχαριστήσω τους Αδερφούς Νικολαΐδη, και τον προπονητή, Παναγιώτη Βέργο, για την εμπιστοσύνη τους. Ελπίζω να έχουμε μία όμορφη χρονιά με υγεία, για όλες τις ομάδες!». 

Καλώς ήρθες και πάλι Ελευθερία!

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA