Πανιώνιος, πόλο γυναικών: Τεράστια προσθήκη με ιαπωνικό… κανόνι

Το τμήμα υδατοσφαίρισης του Πανιωνίου γυναικών προχώρησε σε μία τεράστια μεταγραφική κίνηση, σύμφωνα με ρεπορτάζ του #AQF24, αφού στην Πλατεία θα αγωνίζεται η τρίτη σκόρερ των δύο τελευταίων Παγκοσμίων πρωταθλημάτων, Γιούμι Αρίμα.

by Μάνος Φυρογένης

Κίνηση με νόημα που ανεβάζει αυτομάτως επίπεδο τη γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Πανιωνίου. Μπορεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες να έχουν διακοπεί από το Δεκέμβρη λόγω των back-to-back μεγάλων διοργανώσεων για τις Εθνικές μας ομάδες, παρόλα αυτά ο προγραμματισμός στα ενδότερα συνεχίζεται.

Η γυναικεία ομάδα του «Ιστορικού» που φιγουράρει στην έκτη θέση της βαθμολογίας της Α1 γυναικών με 18 βαθμούς μέχρι τη διακοπή, έφερε στην Ελλάδα και την Πλατεία μία δεινή σκόρερ. Ο λόγος για την 27χρονη Γιούμι Αρίμα, παρούσα στους Ολυμπιακούς αγώνες της πατρίδας της το 2021 και 3η (!) σκόρερ στα δύο τελευταία παγκόσμια πρωταθλήματα σε Γκουανζού και Φουκουόκα.

Όπως γίνεται αντιληπτό πρόκειται για ένα πραγματικό… κανόνι που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη «Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου» και αναμένεται να βοηθήσει τον Πανιώνιο στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η αθλήτρια βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα ενώ η συμφωνία ισχύει μέχρι το τέλος της σεζόν με πιθανότητα ανανέωσης αν και εφόσον μείνουν ευχαριστημένες και οι δύο πλευρές και για την επόμενη περίοδο.

Η σημαντική αυτή κίνηση δεν επηρεάζει το υπόλοιπο ρόστερ του «Ιστορικού» σύμφωνα με το ρεορτάζ του #AQF24 και τις δύο ξένες που βρίσκονται ήδη στην ομάδα (Άσκεβ και Πόλιακ) – μέχρι δύο επιτρέπει η προκήρυξη της Α1 πόλο γυναικών σε κάθε παιχνίδι. Ο κόουτς Παπαναστασίου θα έχει έναν… ευχάριστο πονοκέφαλο να διαχειριστεί κάνοντας κατ’ επιλογήν ροτέισον ανάλογα με τον εκάστοτε αντίπαλο.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA