Πανέτοιμοι είναι οι διοργανωτές στην Παραλία Διστόμου και τον οικισμό Άσπρα Σπίτια για τα Πανελλήνια πρωταθλήματα Ανοιχτής Θάλασσας (Open Water) όλων των Κατηγοριών & Masters που θα γίνει το Σαββατοκύριακο 11-12/9.

Τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, συνδιοργανώνουν η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας με την Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης Ανατ. Στερεάς & Εύβοιας της ΚΟΕ, σε συνεργασία με τον Δήμο Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας και τον Α.Ψ.Λ. Μεδεών. Βασικός χορηγός είναι η εταιρία MYTILINEOS, μέσω του Τομέα Μεταλλουργίας – «Αλουμίνιον της Ελλάδος».

Αργά το βράδυ της Παρασκευής (10/9) έγινε η Τεχνική σύσκεψη στο ξενοδοχείο Domotel Anemolia της Αράχωβας, με την παρουσία του Προέδρου της ΚΟΕ  Κυριάκου Γιαννόπουλου και του Γενικού Γραμματέα Στέφανου Αυγουλέα, της Γ´ Αντιπροέδρου Αλεξίας Μαρίνη – Δραμιτινού, της Ταμία και Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής Ελευθερίας Σαραντίδου, των μελών του ΔΣ Νίκου Ξυλούρη, Γιάννη Νάτσιου, Κέλλυς Αραούζου, του τεχνικού συμβούλου Χριστόδουλου Χούμα και του ομοσπονδιακού τεχνικού Άκη Οικονόμου, κριτών και εκπροσώπων και προπονητών των σωματείων που θα πάρουν μέρος.

“Να αναδείξουμε υψηλού επιπέδου αθλητές και να προσελκύσουμε πολλά παιδιά στο άθλημα”

Η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και Ταμίας της ΚΟΕ Ελευθερία Σαραντίδου δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ: “Ευελπιστούμε οι αγώνες να γίνουν έτσι όπως τους οραματιστήκαμε. Και το όραμά μας, αυτή τη στιγμή, είναι κυρίως να αναδείξουμε πολύ υψηλού επιπέδου νέους αθλητές και να προσελκύσουμε όλο και περισσότερα παιδιά στο Open Water. Με τη στήριξη των χορηγών, που για πρώτη φορά είναι τόσο σημαντική, θα πετύχουμε τον στόχο μας. Συνδυασμός μάρκετινγκ και χορηγών μας φέρνει υψηλού επιπέδου διοργανώσεις. Έχουμε φροντίσει ώστε να τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για να διεξαχθούν οι αγώνες με ασφάλεια”.

Η Γ´ Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ Αλεξία Μαρίνη – Δραμιτινού είπε: “Είναι πράγματι μια πολύ μεγάλη διοργάνωση. Συμμετέχουν 210 αθλητές και έχει γίνει μια μεγάλη προσπάθεια να αναβαθμιστεί ο θεσμός. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους και μακάρι αυτοί οι αγώνες να αποτελέσουν την αφορμή ώστε να έρθουν πολλά παιδιά στην Ανοιχτή Θάλασσα”.

Το πρόγραμμα των αγώνων:

Σάββατο, 11/9:

*09.00: 5χλμ Ανδρών – Γυναικών – Παίδων – Κορασίδων

*11.40: 2,5χλμ Masters

*11.45: 1,250μ Masters

*17.00: Ομαδικό 4χ1.250μ Ανδρών – Γυναικών, Κ19 και 14-15-16 ετών

Κυριακή, 12/9:

*09.00: 10χλμ Ανδρών – Γυναικών, Νέων ανδρών – Νέων γυναικών & 7,5χλμ Εφήβων – Νεανίδων

Οι σχετικές οδηγίες για την διεξαγωγή των αγώνων ΕΔΩ και το αναλυτικό πρόγραμμα της διοργάνωσης ΕΔΩ. Οι συμμετοχές αναλυτικά ΕΔΩ.

Δείτε πάνω φωτος από την τεχνική σύσκεψη, τον χώρο που θα γίνουν οι αγώνες και τους χορηγούς.

Πηγή: Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Facebook Comments