Πανεπιστημιάδα: Έκλεισε με νίκη και την 5η θέση η Εθνική μας!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Την ιδιαιτέρως τιμητική 5η θέση κατέλαβε η αντιπροσωπευτική ομάδα υδατοσφαίρισης της Ελλάδας στην Πανεπιστημιάδα που διεξάγεται στην πόλη Τσενγκντού της Κίνας. Ύστερα από έναν επεισοδιακό και αμφίρροπο αγώνα επικράτησε της Γερμανίας με 12-10.

Τρία λεπτά πριν από την ολοκλήρωση του αγώνα οι Γερμανοί κατάφεραν να μειώσουν σε 10-9 για να ακολουθήσουν δύο γκολ από Ρομπόπουλο και Σγουρίδη (12-9) μέσα σε ένα λεπτό και να τελειώσει ουσιαστικά ο αγώνας.

Τα αντιαθλητικά μαρκαρίσματα των Γερμανών τους κόστισαν δύο αποβολές με αντικατάσταση, κατόπιν χρήσης του VAR.

ΕΛΛΑΔΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ 12-10

Οκτάλεπτα: 2-3, 3-1, 4-2, 3-4.

ΕΛΛΑΔΑ (Μάκης Λυκούδης): Ανδρεάδης, Κουρούβανης Ν. 1, Παπασηφάκης 3, Τρούλος 1, Μόκκας, Γαρδίκας, Γραμματικός, Δήμου 3, Πούρος 1, Σγουρίδης 1, Ρομπόπουλος 1, Κεχαλάρης 1, Κουρούβανης Δ.

Δίπλα στην ελληνική ομάδα στη Τσενγκντού, βρέθηκαν, ο τεχνικός διευθυντής της παγκόσμιας ομοσπονδίας πανεπιστημιακού αθλητισμού (FISU) και πρόεδρος της ΕΑΤΕ -παλιός διεθνής διαιτητής- Νίκος Βασιλείου, η Ξένια Αργειτάκη, ως αρχηγός της ελληνικής αποστολής όλων των σπορ, η αντιπρόεδρος της ΕΑΤΕ Ελισάβετ Λουκαΐτου, η προπονήτρια στίβου Ντίνα Μπορνιβέλη και ο γιατρός Γιάννης Θεοφανόπουλος.

Πηγή: koe.org.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA