Συγκινεί ο Άγγελος Βλαχόπουλος με ανάρτησή του στα social media σχετικά με την μητέρα του, η οποία ξεπέρασε τον κίνδυνο μετά το τραγικό ατύχημα στα τέλη Ιουνίου. Ο Έλληνας διεθνής επέλεξε να μην ακολουθήσει την αποστολή της Εθνικής Ανδρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Φουκουόκα για να μείνει στο πλευρό της μητέρας του, η οποία νοσηλευόταν βαριά.

Τα λόγια και τα μετάλλια λιγοστεύουν μπροστά σε τέτοιες στιγμές, όμως ο Άγγελος Βλαχόπουλος παραμένει αναπόσπαστο κομμάτι της Εθνικής ομάδας, η οποία καθολικά αναγνώρισε τον λόγο απουσίας του και όπως ανέφεραν οι ίδιοι οι διεθνείς, αγωνιζόντουσαν νοητά και για εκείνον!

Τα όσα αναφέρει στην ανάρτησή του ο Άγγελος Βλαχόπουλος:

«44 μέρες μετά!

Από τον τρόμο μέχρι τα χαμόγελα σήμερα..
Μεγάλο ταξίδι!

Ας είμαστε ευγνώμονες για ότι έχουμε γιατί όλα μπορεί ν’ αλλάξουν σε μια στιγμή…

Οφείλουμε ένα τεράστιο “ευχαριστώ” στον Διευθυντή της Ορθοπεδικής του Ευαγγελισμού κ. Τζουρμπάκη και στους άμεσους συνεργάτες του κ. Λαλουδάκη και κ. Παπαδάκη για όλα όσα έκαναν για εμάς, όπως επίσης και τον θωρακοχειρούργο μας κ. Ζήση για την εξαιρετική του δουλειά…
Θα ήταν άδικο να μην αναφέρω την Κα. Ισχάκη και την ομάδα της που την παρακολουθούσαν τις πρώτες 18 μέρες στη ΜΕΘ 4 και μαζί τους ξεπέρασε τον κίνδυνο για την ζωή της…

Φυσικά δεν θα μπορούσα να παραλείψω τις νοσηλεύτριες και τους νοσηλευτές που ήταν δίπλα μας κάθε στιγμή για οτιδήποτε χρειαζόμασταν..

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον γιατρό της εθνικής ομάδας πόλο κ. Μαρίνο Γιώργο για την βοήθεια και τη στήριξη του γιατί χωρίς εκείνον όλα θα ήταν διαφορετικά».