Άνοιξε την Πέμπτη (12/7), στο Βόλο, η αυλαία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κατηγοριών, με τους παμπαίδες και παγκορασίδες (13-14 ετών). Εκεί, το γεγονός της ημέρας ήταν το Πανελλήνιο ρεκόρ Παμπαίδων Β’ του Απόστολου Σίσκου στα 200μ. ύπτιο.

Ο νεαρός κολυμβητής του ΠΑΟΚ, γεννηθείς το 2005, κατέρριψε το Πανελλήνιο ρεκόρ ολοκληρώνοντας την κούρσα σε χρόνο 02.13.89. Στα αξιοσημείωτα, επίσης, το γεγονός ότι για πρώτη φορά στις ηλικίες αυτές πραγματοποιήθηκαν σκυταλοδρομίες 4Χ100μ. ελεύθερο MIX.

Μετά την ολοκλήρωση των απογευματινών αγώνων, ο τεχνικός σύμβουλος της ΚΟΕ, Νίκος Κραουνάκης, σημείωσε: “Η πρώτη μέρα κύλησε χωρίς οργανωτικά προβλήματα, πολύ ομαλά. Το βράδυ είχαμε εξαιρετικές κούρσες και φυσικά το Πανελλήνιο ρεκόρ του Σίσκου. Οι εντυπώσεις που άφησαν οι κολυμβητές ήταν πολύ θετικές, ο συναγωνισμός έντονος, ενώ όλες οι ομάδες διεκδικούν μετάλλια. Η συμμετοχή είναι παρόμοια με πέρυσι, περίπου 930 άτομα και φαίνεται ξανά ότι παρά τις όποιες δυσκολίες, το άθλημα της κολύμβησης στη χώρα μας παραμένει ψηλά”.

Οι αγώνες στο Βόλο (12-15 Ιουλίου), διεξάγονται στο ανοιχτό Εθνικό κολυμβητήριο με ώρες έναρξης 09.00 και 18.00 καθημερινά.

Οι συμμετοχές και τα αποτελέσματα ΕΔΩ

Facebook Comments