Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Κορασίδων Α’: Ο Πανσερραϊκός στην κορυφή!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Ο Πανσερραϊκός κατέκτησε τον τίτλο στο πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) Κολύμβησης Κορασίδων Α’, που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (3/10) στο κολυμβητήριο της Λάρισας. Ο σύλλογος των Σερρών πρώτευσε στην τελική βαθμολογία των σωματείων με 82 βαθμούς, με δεύτερο τον ΚΟΗ που συγκέντρωσε 68 β. και τρίτο τον ΝΟ Χανίων με 65. Αναλυτικά τη βαθμολογία όλων των σωματείων μπορείτε να τη δείτε ΕΔΩ. Στην τρίτη και τελευταία ημέρα των αγώνων, πρωταγωνίστριες ήταν τα κορίτσια του ΝΟ Χανίων, που πήραν το χρυσό μετάλλιο στο Κόμπο και η Δήμητρα Καρατζόγλου του ΑΟΘ, που κατέκτησε το χρυσό στο Σόλο.

Στον τελικό του Κόμπο (Free Compination) τα κορίτσια του ΝΟ Χανίων ήταν οι Αναστασία Εικοσιπεντάκη, Μαρία Κοκκινάκη, Μαρία Μηνά, Ελένη Μπλεμπλιδάκη, Αντωνία Μπόκου, Αντωνία Ντουρουντάκη, Αργυρώ Παναγάρη, Αγγελική Τζατζιμάκη, Μαρία Τσιφετάκη, αναπλ. Παναγιώτα Βλαχαντωνάκη, Ειρήνη Κανατάκη, βαθμολογήθηκαν με 73,5333 β. και ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου. Το ασημένιο μετάλλιο στο Κόμπο κατέκτησαν οι κοπέλες του Πανσερραϊκού με 71,9000 β. και το χάλκινο ο ΚΟΗ με 71,8000 β.

Στον τελικό του Σόλο, εξάλλου, πρώτευσε η Δήμητρα Καρατζόγλου του ΑΟ Θεσσαλονίκης με 76,0856 β.. Ο ΑΟΘ, όμως, εκτός από το χρυσό, κατέκτησε και το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα, με την Ελένη Παπαδοπούλου, που βαθμολογήθηκε με 75,5665 β. Το χάλκινο μετάλλιο πήρε η Θάλεια Δάμπαλη του Πανσερραϊκού με 75,3169 β.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα σε όλα τα αγωνίσματα, αλλά και βαθμολογίες μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.

Πηγή: Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA