Η σκληρή απάντηση της LEN για την «πρόταση μομφής»!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη
Με μια σύντομη ανακοίνωση απάντησε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, LEN, στις εξελίξεις και κατηγορίες των τελευταίων ημερών, έπειτα από το ετήσιο Κογκρέσο της Βουδαπέστης (25-26/09).
Υπενθυμίζουμε ότι τα γεγονότα που θέλουν τον Πάολο Μπαρέλι και το Προεδρείο του εκτός Διοίκησης, μέσω πρότασης μομφής-αιτήματος εκλογών στην LEN τον Φεβρουάριο του 2022, επιβεβαιώθηκαν από τον Πρόεδρο της ΚΟΕ, Κυριάκο Γιαννόπουλο, ο οποίος εκπροσώπησε την Ελλάδα στο συγκεκριμένο Κογκρέσο μαζί με τον Γενικό Διευθυντή, Γιάννη Γιαννουρή, υποστηρίζοντας την επικείμενη πρόταση.

Πριν σας γνωστοποιήσουμε την απάντηση της LEN, στα όσα υποστηρίζονται από συγκεκριμένες πλευρές τις τελευταίες ημέρες, να σας ενημερώσουμε ότι έχουμε κάνει σημαντική έρευνα για το τι πραγματικά έχει συμβεί και θα τη δημοσιεύσουμε. Θα αρκεστούμε να πούμε ότι αν το νομικό τμήμα της LEN δεν αναγνωρίσει την ανάγκη για εκλογές, αυτές δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση-απάντηση της LEN, η οποία δημοσιοποιήθηκε στο επίσημο site της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας:

Ανακοίνωση LEN

Το ετήσιο συνέδριο LEN πραγματοποιήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 2021 στη Βουδαπέστη. Έχει εγκρίνει δεόντως τόσο την έκθεση δραστηριοτήτων LEN όσο και την οικονομική έκθεση για το έτος 2020.

Έχει επίσης ληφθεί μια αναφορά που ζητά τη διεξαγωγή Έκτακτου Συνεδρίου. Αυτή τη στιγμή αξιολογείται από το Νομικό Τμήμα σύμφωνα με τους κανονισμούς LEN και το ελβετικό δίκαιο.

Ορισμένες ψευδείς κατηγορίες για τη Διοίκηση της LEN έχουν κυκλοφορήσει. Τέτοιες κατηγορίες έχουν απορριφθεί επανειλημμένα από τη LEN, από τα μέλη του Προεδρείου καθώς και από ανεξάρτητο τρίτο ελεγκτή.

Η LEN και τα μέλη του Προεδρείου του είναι πεπεισμένα για την καλή Διοίκηση και διακυβέρνησή της και θα συνεχίσουν να εργάζονται για το καλό και τα συμφέροντα της LEN και των Ομοσπονδιών της.

Η LEN επιφυλάσσεται όλων των ενεργειών ευθύνης έναντι των φορέων των κατηγοριών, προκειμένου να προστατεύσει την εικόνα και την ακεραιότητα της LEN».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA