«Πράσινη» επανεκκίνηση!

by Aquafeed 24

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς μπήκε ξανά το ανδρικό τμήμα υδατοσφαίρισης του Παναθηναϊκού, το οποίο από τη Δευτέρα συγκεντρώθηκε για πρώτη φορά στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, υπό τις οδηγίες του Νάσου Ηρειώτη.

Η ομάδα του «τριφυλλιού» φέτος θα αγωνιστεί στην Α2 και το ρόστερ ανανεώθηκε πλήρως, με τις απαιτήσεις, ωστόσο, να παραμένουν υψηλές, καθώς τίποτα άλλο δεν επιτρέπεται σε έναν σύλλογο με το μέγεθος του Παναθηναϊκού, όπως δήλωσαν και οι υπεύθυνοι.

Διαβάστε το ρεπορτάζ του leoforos.gr:

Την πεποίθηση ότι όλα θα πάνε καλύτερα τη νέα χρονιά εξέφρασαν άπαντες στο τμήμα υδατοσφαίρισης του Παναθηναϊκού κατά τη χτεσινή πρώτη συνάντηση .

Η ομάδα αντιμετώπισε πολλά προβλήματα το καλοκαίρι και η διοίκηση του Ερασιτέχνη αναγκάστηκε να πάρει την απόφαση να …ρίξει την ομάδα κατηγορία προκειμένου να μπορεί να ανταποκριθεί ολόκληρος ο Σύλλογος στις υπόλοιπες υποχρεώσεις του.

Παρόλα αυτά οι άνθρωποι του τμήματος θωράκισαν όσο μπορούσαν την ομάδα και την ενίσχυσαν με έμπειρους παίκτες αλλά και ελπιδοφόρους νέους προκειμένου να φέρουν εις πέρας το έργο τους στην Α2 Κατηγορία.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του προπονητή του «τριφυλλιού» Νάσου Ηρειώτη που ανέφερε:

«Μια δύσκολη χρονιά έφυγε για εμάς  και μια ακόμα πιο δύσκολη ξεκινάει.

Restart για το αντρικό τμήμα πόλο που μας βρίσκει φέτος στην Α2 λόγω των γνωστών προβλημάτων του ερασιτέχνη και όχι μόνο .

Σίγουρα αυτή η κατηγορία, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω καμία άλλη ομάδα, δεν μας αξίζει σαν Σύλλογος.

Εμείς από  την πλευρά μας δεν παραδίδουμε τα όπλα έτσι εύκολα , από  κάτω και στις μικρότερες ηλικίες γίνεται τεράστιος αγώνας με μεγάλη δικαίωση την φετινή αλλά  και την περσινή χρονιά.  Τα καλύτερα έρχονται.

Θα βγούμε και πάλι μπροστά να παλέψουμε για αυτό  που λέγεται Παναθηναϊκός».

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA