Παναγιώτης Μαλακατές στο #AQF24: «Ο Βοτανικός θα κάνει τον Παναθηναϊκό δυνατό παντού – Στοχεύουμε στην σταθερή ισχυροποίηση της ομάδας»

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Όπως θα έχετε διαβάσει μέχρι σήμερα, μία από τις ομάδες που έχουν ενισχυθεί σημαντικά με γνώμονα τη βελτίωση της και την αναβάθμιση της, είναι ο Παναθηναϊκός. Αναμφίβολά οι «Πράσινοι» έχουν πραγματοποιήσει μία σειρά από κινήσεις, με πρώτη αυτή του Δημήτρη Μάζη στο «τιμόνι» της τεχνικής ηγεσίας της ομάδα, δείχνοντας έτοιμοι για μία πολύ δυναμική σεζόν. Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν σημαντικές μεταγραφές για τη στελέχωση του ρόστερ της ομάδας.

Ένας φυσικά εκ των ανθρώπων που έπαιξαν κομβικό ρόλο στην διαμόρφωση της ομάδας, δεν είναι άλλος από τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Παναγιώτη Μαλακατέ. Ο πρόεδρος του  «Τριφυλιού» ο οποίος έχει συνεισφέρει τα μέγιστα σε μεγάλες επιτυχίες του συλλόγου σε πολλά σπορ, πλέον όπως δήλωσε και ο ίδιος στο Aquafeed24 το οποίο συναντήθηκε με την ίδιο στην κλήρωση της Α1, ονειρεύεται και στοχεύει έναν Παναθηναϊκό ισχυρό, ο οποίος  θα διεκδικεί εισόδους σε τελικούς και στο μέλλον τίτλους. Μας εξήγησε επίσης τη σημασία της εισόδου στο Βοτανικού και πως θα συμβάλλει αυτό στην ισχυροποίηση και του υγρού στίβου.

Ο Παναγιώτης Μαλακατές στο #AQF24:

Για τη διαμόρφωση του φετινού ρόστερ και το πλάνο τριετίας:

«Ο στόχος ξεκινάει από την ενίσχυση αυτού του τμήματος που ήταν παραμελημένο όλα αυτά τα χρόνια. Δεν μπορεί να γίνει αυτόματα και ξαφνικά να βρεθεί να διεκδικεί πρωταθλήματα αλλά ο στόχος είναι χρόνο με το χρόνο. Ξεκινώντας από την πρώτη χρονιά που ρίξαμε την ομάδα προκειμένου να ανέβει όπως έπρεπε σωστά, στον επόμενο χρόνο να μείνουμε και φέτος να είμαστε καλύτεροι. Είναι ένα πλάνο, που μαζί με τον Δημήτρη το Μάζη ο οποίος είναι ένας εξαιρετικός προπονητής που θα είναι μαζί μας για τρία χρόνια, αποβλέπει την διεκδίκηση εισόδου σε ένα τελικό και σιγά σιγά ακόμα και το πρωτάθλημα. Χρειάζεται αυτό αλλά στόχος είναι η αναβάθμιση του τμήματος και νομίζω ξεκινάμε σε καλή βάση».

«Ο κόσμος πάντα δίπλα στην ομάδα»…

«Νομίζω ότι πάντα ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι δίπλα στην ομάδα σε όλα τα αθλήματα του και το ίδιο θα κάνει και φέτος. Είναι ξεκάθαρο ότι και με την προοπτική ότι σε λίγο χρόνια θα είμαστε στο Βοτανικό που θα έχουμε τη δική μας πισίνα και το δικό μας γήπεδο, ο στόχος είναι όπως είπες ο Παναθηναϊκός όπως κάνει σε όλα τα σπορ να διεκδικεί τίτλους, να το κάνει και στο πόλο».

Η προοπτική του Βοτανικό, αν θα βοηθήσει τον υγρό στίβο και το μέλλον:

«Σαφέστατα και θα δημιουργήσει μάλιστα τις συνθήκες για να δημιουργήσουμε κάποια στιγμή και πόλο γυναικών. Νομίζω ότι είναι μία προοπτική που είναι πολύ σημαντική για το σύλλογο και όταν πάμε στο Βοτανικό θα δημιουργηθούν οι συνθήκες για να είναι ο Παναθηναϊκός ισχυρός παντού».

Η Ευρώπη και το ευρύτερο πλαίσιο:

«Σίγουρα κοιτάμε και την Ευρώπη, αλλά δεν θέλουμε να λέμε συγκεκριμένα. Ο στόχος είναι η δημιουργία μίας ομάδας που να παίζει καλό πόλο και στην πορεία η ομάδα να πάρει αυτό που δικαιούται».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA