Αλεξάνδρα Ασημάκη: Η επιστροφή του ιστορικού #7 στην Α1 γυναικών!

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Στην τελική ευθεία βρίσκεται πλέον η γυναικεία ομάδα του ΑΛΙΜΟΥ Ν.Α.Σ, η οποία στις 8 Οκτωβρίου θα αγωνιστεί για παρθενική φορά στην Α1 κατηγορία γυναικών, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Το σύνολο του Βαγγέλη Πάτερου προετοιμάζεται πυρετωδώς για την έναρξη του πρωταθλήματος, η οποία σηματοδοτεί μια ιστορική στιγμή για τον νεοσύστατο σύλλογο του ΑΛΙΜΟΥ Ν.Α.Σ, ενώ παράλληλα αποτελεί τιμή για τους διοικούντες την ομάδα, το γεγονός ότι εκπροσωπούν τον Δήμο Αλίμου.

Μπορεί ο ΆΛΙΜΟΣ Ν.Α.Σ να αγωνίζεται για πρώτη φορά στην Α1 κατηγορία γυναικών, ωστόσο η αρχηγός της ομάδας, Αλεξάνδρα Ασημάκη, έχει γράψει τη δική της ιστορία στο εν λόγω πρωτάθλημα και η επιστροφή της αποτελεί αναμφίβολα είδηση και ένα σημαντικό γεγονός για τον χώρο της υδατοσφαίρισης. Το ιστορικό #7 του ελληνικού πόλο επιστρέφει στα «μεγάλα» σαλόνια για τον ΆΛΙΜΟ και μιλάει για την προσπάθεια του Συλλόγου της, την εκπροσώπηση της πόλης του Αλίμου που είναι το σπίτι της, καθώς και για το φετινό ρόστερ που διαθέτει νεανικό «αίμα» και ταλέντο για να διακριθεί.

Όσα είπε η Αλεξάνδρα Ασημάκη, αμέσως μετά την κλήρωση της Α1 κατηγορίας γυναικών:

«Είναι μια ιστορική μέρα για την ομάδα μας, για την ομάδα του Αλίμου. Είναι η πρώτη συμμετοχή για την ομάδα μας στην Α1 Γυναικών, μετά την περσινή άνοδο και ουσιαστικά την πρώτη χρονιά λειτουργείας του σωματείου μας. Μία επιτυχημένη χρονιά όπου στόχος ήταν η άνοδος, από εκεί και φέτος είναι μία διαφορετική χρονιά σε νέα κατηγορία. Επιστροφή και για μένα στην Α1 μετά από κάποιο διάστημα αποχής μου. Επίσης νέο όνομα, καθώς από φέτος η ομάδα λέγεται ΑΛΙΜΟΣ Ν.Α.Σ, αφού ένα από τα οράματα όταν δημιουργήθηκε η ομάδα ήταν να εκπροσωπηθεί ο Δήμος του Αλίμου, που είναι και ο Δήμος μου, ο Δήμος που γεννήθηκα και μεγάλωσα σε αυτόν. Έτσι θα ζήσουμε την πρώτη και μοναδική συμμετοχή ομάδας του Αλίμου στην πρώτη κατηγορία»!

Για την επιστροφή της στην Α1 κατηγορία:

«Σίγουρα λοιπόν άλλοι στόχοι φέτος, άλλες απαιτήσεις. Θα είναι και για μένα η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ απέναντι σε τόσες πολλές ομάδες γιατί η τελευταία μου στην Α1 ήταν με λιγότερες ομάδες αλλά και σε δύο διαφορετικούς γύρους, ενώ φέτος θα αντιμετωπίσουμε περισσότερες ομάδες. Θα παίξουμε όλοι με όλους. Η ομάδα μας μέσα από τη σκληρή δουλειά, ευχόμαστε και εγώ και οι συμπαίκτριες μου και ο προπονητής μου, το τεχνικό επιτελεiο και η διοίκηση της ομάδας, να πετύχουμε τους στόχους μας για αυτή τη χρονιά. Υπάρχει πάρα πολύ καλό κλίμα, ενώ έχουμε ήδη ξεκινήσει κάποιες εβδομάδες προετοιμασία, δηλαδή μπήκαμε γρήγορα σε υψηλούς ρυθμούς. Ετοιμαζόμαστε για την πρώτη αγωνιστική και όχι μόνο, ετοιμαζόμαστε για ένα μεγάλο πρωτάθλημα, όπως είπα. Υπάρχει όρεξη, υπάρχει ταλέντο και χαίρομαι που έχουμε δυναμώσει σημαντικά. Έχουμε ενισχυθεί με αρκετές νέες αθλήτριες και κυρίως με αθλήτριες που έχουν όρεξη και να αναδειχτούν μέσα από το σύλλογο και να αναδείξουν το σύλλογο. Χαίρομαι και εγώ πολύ που δουλεύω με τέτοιες αθλήτριες, που έχουμε τέτοιο κλίμα και προχωράμε».

Για τους στόχους του ΑΛΙΜΟΥ Ν.Α.Σ, ενόψει της πρώτης συμμετοχής στην Α1:

«Ο στόχος για αυτή την ομάδα είναι καταρχάς η εδραίωση στην Α1 εθνική κατηγορία. Να δουλέψουμε σκληρά για να μείνουμε για χρόνια σταθερά στην κατηγορία. Από εκεί και πέρα μελλοντικός στόχος είναι να καταφέρουμε η ομάδα να στελεχώνεται με παιδιά από τις ακαδημίες της. Όπως και να έχει προχωράμε φέτος αρχικά για μία δυναμική παρουσία και για μία δυναμική συνέχεια».

Πηγή: oly-alimou.org

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA