Δύσκολη νίκη επί της μαχητικής Χίου πέτυχε το Σάββατο ο Υδραικος, ο οποίος επικράτησε 11-8 στον Άλιμο και φανέρωσε την ποιότητα του όσο κυλούσαν τα λεπτά.

Στο τέλος της τρίτης περιόδου το σκορ ήταν 9-8, ωστόσο ο Υδραικος βρήκε δίχτυα και άνοιξε τη διαφορα για να πάρει τη νίκη!

Η ομάδα του Βολτυράκη μπορεί να προηγήθηκε με 6-2 στο ημίχρονο και με 8-3, στο 5:56 πριν από το τέλος της 3ης περιόδου, όμως οι Χιώτες αντέδρασαν και μείωσαν στο ένα γκολ, 9-8, στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου. Στην τελευταία περίοδο, όμως, δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν την αντεπίθεσή τους, καθώς ο Υδραϊκός βελτίωσε την άμυνά του και με δύο αναπάντητα γκολ σφράγισε τη νίκη με το τελικό 11-8.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ – ΝΟ ΧΙΟΥ 11-8

Οκτάλεπτα: 3-1, 3-1, 3-6, 2-0.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Μάκης Βολτυράκης): Στατσένκο, Τσιρτσάκης, Καλαμβόκης, Κοκκινάκης 2, Παπασηφάκης 2, Φρόλοφ, Μπλάνης 3, Αργυρόπουλος Κ., Φώσκολος 2, Παπαδόγκωνας 1, Μπεριστιάνος, Αλβέρτης, Πoλογεώργης, Παρτσόγλου, Χατζηγούλας 1.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Χόλαντ, Μιμίδης Στ. 3, Αμπαζής, Γκρούγουελ, Παππάς, Γούρας, Κανδιόγλου, Μόκκας 3, Γούσης, Παπαδόπουλος Γ. 1, Καλαργυρός, Γαβαλάς, Κούτης, Καρακούρος, Γκίλλας 1.

Διαιτητές: Κραβαρίτης, Δασκαλοπούλου

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

 

 

Facebook Comments