Σε μία σημαντική κίνηση προχώρησε η ΝΕ Πατρών ενόψει της νέας σεζόν προσθέτοντας στο έμψυχο δυναμικό της τον Αναστάση Κωνσταντακόπουλο.
Ο 29χρονος φουνταριστός αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα του Μάκη Λυκούδη προκειμένου να πετύχει τους στόχους την ερχόμενη χρονιά.
Η ανακοίνωση της ΝΕ Πατρών:
Η ΝΕΠ ανακοινώνει την απόκτηση του Αναστάση Κωνσταντακόπουλου, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα μας στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Ανδρών του πόλο.
«Επέλεξα τη ΝΕΠ για να συνεχίσω την καριέρα μου γιατί με κέρδισαν αμέσως οι άνθρωποί της», δήλωσε ο Αναστάσης Κωνσταντακόπουλος και πρόσθεσε: «Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι ευχάριστο κλίμα, έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή (σ. Μάκης Λυκούδης) και η διοίκηση είναι συνεχώς δίπλα στο τμήμα. Ο σύλλογος επιχειρεί ένα νέο ξεκίνημα και ήθελα να είμαι κι εγώ μέλος αυτής της προσπάθειας».
Ο 29χρονος φουνταριστός αναφέρθηκε και στους στόχους της νέας σεζόν: «Θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Αρχικά στην 4άδα και βλέπουμε από εκεί και μετά. Σε κάθε παιχνίδι θα δίνουμε το 100% μέσα στην πισίνα».
Ο Αν. Κωνσταντακόπουλος ξεκίνησε από Ναύπλιο από όπου έχει και την καταγωγή του και ερχόμενος στην Πάτρα για σπουδές έπαιξε στον ΝΟΠ, αλλά και μια σεζόν στον Νηρέα.
Facebook Comments