Παιχνίδι «Μάθημα» στην επιστροφή του Ντόσκα!

by Aquafeed 24

Την πρώτη του εμπειρία ως αντίπαλος του Ολυμπιακού με την προπονητική ιδιότητα είχε το Σάββατο ο πρώην αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Ντόσκας, κατά την αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» με τον ΝΟ Χίου στον Πειραιά για τη 17η αγωνιστική.

Ο Ντόσκας αποτελεί σημαία του Ολυμπιακού, έχοντας μια φοβερή αθλητική πορεία με το «ερυθρόλευκο» σκουφάκι, ενώ η προσωπικότητά του τον έκανε να ξεχωρίζει. Το Σάββατο, ωστόσο, τέθηκε αντίπαλος της ομάδας του Θοδωρή Βλάχου, με τον «Θρύλο» να κατακτά μια εύκολη νίκη με σκορ 25-3.

Οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν όλους τους αθλητές τους και ο Ντόσκας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε νεαρά παιδιά, με στόχο να κοντραριστούν με παίκτες που είναι πρωταθλητές Ευρώπης, αποκομίζοντας σπουδαίες εμπειρίες και αναμνήσεις.

Φυσικά, ο Ολυμπιακός κατέχει το απόλυτο στο πρωτάθλημα με 17×17 νίκες, ενώ η Χίος έχει 15 βαθμούς.

Οκτάλεπτα: 5-0, 9-1, 6-0, 5-2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης 2, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 3, Νικολαϊδης 2, Δερβίσης 4, Κάκαρης 1, Μουρίκης 1, Γούνας 4, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 1, Ομπράντοβιτς 4, Γαλανόπουλος, Χαλυβόπουλος Αρ.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Γρηγοριάδης, Μιμίδης Στ., Ρουστάμοφ 1, Σωτηριάνος, Παππάς, Μιμίδης Μ., Κανδιόγλου, Μόκκας, Γκίλας, Γαβαλάς Σπ., Ρούντα 2, Φραγκιαδούλης, Καρακούρος, Κόλλιας, Γδύσης.

Διαιτητές: Κραβαρίτης, Δερελής

Αλυτάρχης: Χαράλαμπος Τρούλος

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA