Λάμψη αστέρων υπήρξε στο Τεχνικό πρόγραμμα του Μικτού Ντουέτου, το αγώνισμα με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας του διεθνούς μίτινγκ “Hellas Beetles FINA Artistic Swimming World Series, Syros 2018″, στο Δημοτικό κολυμβητήριο της Σύρου, το βράδυ του Σαββάτου (16/7) και τα τρία μετάλλια πήγαν σε γνωστά αστέρια του αθλήματος.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε το ζευγάρι των Ιταλών παγκόσμιων πρωταθλητών της Βουδαπέστης, η Μανίλα Φλαμίνι και ο Τζόρτζιο Μινισίνι, οι οποίοι εκτέλεσαν ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα, βαθμολογήθηκαν με 88,4095 β. και ανέβηκαν δίκαι στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου συνεχίζοντας πετυχημένα την προετοιμασία τους για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα όπου, όπως μας δήλωσαν, στοχεύουν το χρυσό.

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε το επίσης διακεκριμένο Μικτό Ντουέτο από την Ιαπωνία με την Ατούσι Άμπε και τον Γιούμι Αντάτσι, με 86,5930 β., ενώ το χάλκινο πήρε η Ισπανία με την Μπέρτα Φερρέρας και τον Πο Ρίμπες (81,4541).

Τέταρτοι ήταν οι Σοφία Λίακχ και Όλζας Μακχανμπεντιάροφ (αναπλ. Αϊγκερίμ Ισάγιεβα) από το Καζακστάν (62,9028), ενώ πέμπτος στην κατάταξη και μοναδικός σύλλογος που μετείχε ήταν ο ΝΟΒΑ με την Κυριακή Καραγιάννη και τον Βασίλη Μακρή με 60,3591 β.

Αναλυτικά τα επίσημα αποτελέσματα το Τεχνικό Μικτό Ντουέτο μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.

Μπορείτε να δείτε και Φωτορεπορτάζ από το Μικτό Ντουέτο και από όλες της απονομές που έγιναν μετά το τέλος όλων των αγωνισμάτων της ημέρας.

Στον ειδικό σύνδεσμο (link) εδώ, μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες για τη διοργάνωση (bulletin, αναλυτικό πρόγραμμα, live streaming, starting list, αποτελέσματα κλπ.). Επίσης μπορείτε να βρείτε starting list και αποτελέσματα σε συγκεκριμένο link του σάιτ της ΚΟΕ εδώ.

Facebook Comments