Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ντόχα, Βλάχος: «Δείξαμε σοβαρότητα και διάθεση, συνεχίζουμε βήμα βήμα»

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός στάθηκε και στο μεγάλο στόχο που έχουν θέσει οι Ασημένιοι Παγκόσμιοι πρωταθλητές!

by Γιώργος Χρήστου

Στη σοβαρότητα και στη διάθεση που έδειξε η Εθνική ομάδα Ανδρών στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος κόντρα στη Κίνα στάθηκε σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο Θοδωρής Βλάχος μετά την ευρεία νίκη με 24-6. Παράλληλα ο Ομοσπονδιακός τεχνικός αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τη Γαλλία που είναι ο πιο σημαντικός αγώνας του ομίλου αλλά και στη διαχείριση που έγινε λόγω των δύο απαιτητικών διοργανώσεων σε διάστημα δύο εβδομάδων. Τέλος τόνισε ότι η Ελλάδα μπορεί να φτάσει ψηλά αρκεί να πετύχει μεγάλες νίκες κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την νικηφόρο πρεμιέρα κόντρα στην Κίνα: «Πράγματι είναι μια ομάδα με χαμηλές δυνατότητες και δε μπορούν να συγκριθούν τα δύο ρόστερ και η ποιότητα των αθλητών. Δείξαμε αρκετή σοβαρότητα και ήταν ένα καλό παιχνίδι αν αναλογιστούμε πως είναι οι δύο ομάδες. Σίγουρα στοχεύουμε στη συνέχεια της διοργάνωσης και το πιο σοβαρό παιχνίδι του ομίλου θα είναι το τρίτο απέναντι στη Γαλλία. Θέλουμε να φτάσουμε μέχρι εκεί σοβαροί με πολλή διάθεση και να κάνουμε κάποια πράγματα μέσα στο παιχνίδι».

Για το πως διαχειρίστηκε η Εθνική ομάδα το γεγονός ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προέρχεται από ένα απαιτητικό Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα: «Ήταν κάτι καινούριο όχι μόνο αλλά και για όλους τους προπονητές. Ποτέ δεν υπήρξαν δύο διοργανώσεις με μεσοδιάστημα δεκαπέντε ημερών. Θα δείξει αν κάναμε κάτι σωστά ή λάθος. Πράγματι τα παιδιά είναι κουρασμένα καθώς προέρχονται από τις υποχρεώσεις τους με τους συλλόγους τους. Είναι ένα ερωτηματικό το πως θα παρουσιαστούμε όταν υπάρχουν δύο απαιτητικές διοργανώσεις. Προσπαθούμε βήμα βήμα αλλά και πως αισθάνονται οι ίδιοι οι αθλητές. Δεν είναι μόνο η ψυχική κούραση αλλά και η πνευματική γιατί πολλά παιχνίδια με πολύ πίεση και πολύ αποτέλεσμα. Όλα στο μέγιστο βαθμό. Θέλει ιδιαίτερη διαχείριση και προσπαθούμε να ακούσουμε το τι αισθάνονται ώστε να το διαχειριστούμε όσο καλύτερα γίνεται».

Για το αν είναι εφικτός η Εθνική ομάδα να βρεθεί στον τελικό: «Ο στόχος μας είναι υψηλός και είναι εφικτό αν αυτή η ομάδα παίξει καλά. Για να φτάσουμε ψηλά όπως έχουμε κάνει τις προηγούμενες διοργανώσεις ώστε να μπούμε στα μετάλλια θα πρέπει να είμαστε πάρα πολλοί καλοί. Να κάνουμε καλά παιχνίδια και μεγάλες νίκες με μεγάλους αντιπάλους. Μπροστά μας είναι και θα τα δούμε βήμα βήμα».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA