Παγκόσμιο Πρωτάθλημα – Ντόχα: Ο Ασπουγαλής με δυνατή κούρσα στα ημιτελικά!

by Aquafeed 24

Ακόμη μια σημαντική στιγμή για την ελληνική κολύμβηση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα, καθώς ο Γιώργος Ασπουγαλής, συνέχισε το σερί καλών εμφανίσεων για την Ελλάδα και κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά των 50μ. πρόσθιο με χρόνο 27.62, έχοντας την 16η καλύτερη επίδοση.

Ο Ασπουγαλής και το 2023 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είχε προκριθεί στα ημιτελικά των 50μ. πρόσθιο, ενώ σημειώνεται ότι αυτή η κούρσα ήταν η πρώτη στη διοργάνωση για τον 22χρονο κολυμβητή.

Ο Αμερικανός Νικ Φινκ και ο Λευκορώσος, που αγωνίζεται ως ανεξάρτητος, Ίλια Σιμάνοβιτς κατέγραψαν την ίδια επίδοση με 26.66, η οποία αποτελεί την ταχύτερη των προκριματικών.

Δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Τα ημιτελικά θα ξεκινήσουν στις 18:38.

Τόνισε χαρακτηριστικά: «Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δουλέψει τόσο πολύ τα 50μ φέτος όσο τα 100μ για τις σκυτάλες. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από τον πρωινό χρόνο και θεωρώ ότι μπορούσα να πάω πιο γρήγορα. Δεν ξέρω τι έχει πάει λάθος και δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον προπονητή μου. Το απόγευμα θα είμαι με πιο καθαρό μυαλό και ξεχνάμε τι έχει γίνει τώρα, και εφόσον το απόγευμα έχουμε μια διαδρομή να κολυμπήσουμε υπάρχει μία πιθανότητα να μπω και τελικό».

«Στόχος είναι ό,τι καλύτερο μπορέσω να κάνω. Αν μπορέσω να πιάσω το ατομικό μου ρεκόρ από πέρσι καλώς και αν έρθει ο τελικός πάλι καλώς. Φυσικά θέλω να σπάσω και το πανελλήνιο ρεκόρ (27.20, Δημήτρης Ξυνάδας από το 2009). Είναι ένας πολύ γρήγορος χρόνος και τόσο γρήγορα έχουμε πολλά χρόνια να κολυμπήσουμε. Προφανώς και θέλω να το καταρρίψω αλλά ένα ένα. Δεν λέω στον εαυτό μου ότι πρέπει να το καταρρίψω τώρα, αλλά θα έρθει».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA