Παγκόσμιο Πρωτάθλημα – Ντόχα: Να δείξει τον χαρακτήρα της κόντρα στο Μαυροβούνιο (15/2-11:00)

Τζωρτζάτος: «Να ξέρουν όλοι ότι θα κάνουμε τα πάντα για να επιστρέψουμε εκεί που ανήκουμε»!

by Aquafeed 24

Να δείξει τον χαρακτήρα που έχει σφυρηλατήσει τόσα χρόνια θέλει την Τετάρτη, 15/2, η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης Ανδρών, η οποία αντιμετωπίζει το Μαυροβούνιο (11:00 – Απευθείας μετάδοση από στο ERT SPORTS 2) για τις θέσεις 5-8 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα.

Το παιχνίδι του προημιτελικού κόντρα στην Ιταλία κόστισε πολλά στην ομάδα του Θοδωρή Βλάχου, καθώς επήλθε απογοήτευση για το γεγονός ότι η πρόκριση στην τετράδα για τρίτη διαδοχική φορά χάθηκε στις λεπτομέρειες, με την Ελλάδα να την κρατά σφιχτά στο χέρι έως και 2,5 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα με τη «Σετεμπέλο».

Ο αθλητισμός, ωστόσο, είναι έτσι και πλέον η «γαλανόλευκη» θέλει να βγάλει αντίδραση, να πραγματοποιήσει το παιχνίδι της απέναντι στο Μαυροβούνιο και να δείξει μια σταθερότητα στις εμφανίσεις της. Στο πλαίσιο του αγώνα της Πέμπτης, διεθνής πορτιέρε, Παναγιώτης Τζωρζάτος, παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας:

«Σίγουρα είμαστε για πιο ψηλά. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι απέναντι στην Ιταλία, από τα καλύτερα μας στη διοργάνωση. Θεωρώ ότι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, αλλά κάτα μεγάλο ποσοστό παίξαμε καλά. Παρά τη στενοχώρια μας και την απογοήτευση που είναι λογικό να υπάρχει, θέλουμε να κερδίσουμε τα εναπομείναντα παιχνίδια και να δείξουμε σταθερότητα στην απόδοσή  μας. Στόχος είναι οι δύο νίκες.

Το πιο σημαντικό για την ομάδα είναι να εμφανιστεί σοβαρή και θα το κάνουμε. Να ξέρουν όλοι ότι θα δώσουμε το 100% μας και παραπάνω, ότι έχουμε, για να βρεθούμε ξανά εκεί που θέλουμε, στα μετάλλια. Θα παρουσιαστούμε σίγουρα καλύτεροι στο άμεσο μέλλον, συγκριτικά τόσο με την Ντόχα, όσο και με το Ζάγκρεμπ»

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA