Παγκόσμιο Πρωτάθλημα – Ντόχα: Η θαυμάσια αντίδραση της Ολλανδίας

Οι «Οράνιε» του Ευάγγελου Δουδέση θα παίξουν για την 5η θέση κόντρα στην Αυστραλία

by Aquafeed 24

Κατέκτησε κάθε διαθέσιμο τίτλο έως τώρα και συνεχίζει να δουλεύει για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, εκεί όπου θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο.  Η Ολλανδία με τον Ευάγγελο Δουδέση στον πάγκο της μεταμορφώθηκε με σκληρή δουλειά και συγκεκριμένη σκέψη, σε μια θαυμαστή ομάδα για τον τρόπο που αγωνίζεται και για το γεγονός ότι απολαμβάνει το παιχνίδι.

Ολλανδία – Ιταλία 10-5

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα, οι «Οράνιε» δεν κατάφεραν να προκριθούν στην τετράδα, ώστε να διεκδικήσουν την υπεράσπιση των σκήπτρων τους, ωστόσο στον αγώνα για τις θέσεις 5-8 με αντίπαλο την Ιταλία, έβγαλαν αντίδραση μεγάλης ομάδας, δεν εμφάνισαν σημάδια απογοήτευσης και μπήκαν για να κερδίσουν, όπως κάνουν μόνο οι ομάδες με σφυρηλατημένο χαρακτήρα. Έτσι και έγινε, η Ολλανδία έκανε καταπληκτικό επιμέρους 5-1 στο πρώτο οκτάλεπτο και στη συνέχεια είδαν τις Ιταλίδες να ροκανίζουν τη διαφορά, ωστόσο οι παίκτριες του Δουδέση με εμπιστοσύνη σε όσα έχουν δουλέψει, διατήρησαν τη διαφορά και πήραν τη νίκη. Πλέον, η Ολλανδία θα διεκδικήσει την 5η θέση στη Ντόχα, κόντρα στην Αυστραλία που πέρασε το εμπόδιο του Καναδά με σκορ 10-8.

Αυστραλία – Καναδάς 10-8

Η σημαντική λεπτομέρεια είναι ότι η «Σετερόσα» δεν έχει ακόμη κατακτήσει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και η τελευταία της ευκαιρία είναι με αντίπαλο τον Καναδά για τις θέσεις 7-8 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Ντόχα. Ένα παιχνίδι, που δίνει Ολυμπιακή πρόκριση και αναμένεται να συναρπάσει…

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA