Παγκόσμιο Ντόχα, Νόρα Δράκου: «Μάλλον θα την εκμεταλλευτώ την ευκαιρία»

Περιχαρής στις δηλώσεις της μετά την άνετη πρόκρισή της στα 50μ ύπτιο ήταν η Νόρα Δράκου.

by Μάνος Φυρογένης

Στην καλύτερη 16άδα του κόσμου για άλλη μια φορά η Νόρα Δράκου αφού με μία πολύ πειστική πρωινή κούρσα στα προκριματικά, τσέκαρε την παρουσία της στα απογευματινά ημιτελικά. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια φλερτάρει με την παρουσία της σε τελικό παγκοσμίου έπειτα από εννιά χρόνια (2015 στο Καζάν) και στις δηλώσεις της στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας έμεινε απόλυτα ευχαριστημένη από την επίδοσή της.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, συνέβαλε και στην πρόκριση της mixed 4X100 στον τελικό, παίρνοντας παράλληλα και το εισιτήριο για το Παρίσι. Τι πρωινό για τη Νόρα.

«Το πρώτο βήμα έγινε. Η κούρσα ήταν πάρα πολύ ωραία και πολύ καλύτερα από ότι περίμενα. Είναι η πρώτη κούρσα μετά το πανελλήνιο πρωτάθλημα που δεν πήγε πολύ καλά. Νομίζω ήμουν σε πάρα πολύ ωραία κατάσταση και το ένιωθα από το ζέσταμα. Είναι πολύ ωραίος χρόνος για πρωί, μου δίνει πολλές ελπίδες για τελικό. Μου έφυγε το άγχος που πέρασα στον ημιτελικό. Τώρα σκυτάλη και πάμε να πάρουμε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς, ώστε το απόγευμα απελευθερωμένη να κάνω ένα φοβερό 50άρι ύπτιο», δήλωσε λίγο νωρίτερα. Όπερ και εγένετο.

«Το 50άρι ύπτιο είναι μία μεγάλη ευκαιρία σε αυτό το παγκόσμιο πρωτάθλημα για να μπω τελικό μετά από 10 χρόνια σχεδόν, καθώς τελευταία φορά ήταν το 2015 στο Καζάν. Δεν ήθελα να την χάσω και θεωρώ ένα 50άρι δεν με κουράζει τόσο.

«Είναι ένα παγκόσμιο ευκαιριών γιατί υπάρχουν πολλές απουσίες και πολλοί αθλητές δεν είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι. Οπότε θέλω για μια φορά στην καριέρα μου να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία γιατί τόσες φορές μου έχουν δοθεί ευκαιρίες που δεν τις αξιοποίησα. Σήμερα το πρωί η κούρσα μου μου έδειξε ότι μάλλον θα την εκμεταλλευτώ την ευκαιρία».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA