Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ντόχα, Έλενα Ξενάκη: «Είμαι άδεια, δεν υπάρχουν σκέψεις»

by Γιώργος Χρήστου

Η Έλενα Ξενάκη μετά τον μικρό τελικό κόντρα στην Ισπανία, μίλησε στην ΕΡΤ 3 για αυτά κυρίως που συνέβησαν στα τελευταία δευτερόλεπτα. Παράλληλα η φουνταριστή της Εθνικής μας ομάδας δήλωσε περήφανη και έδωσε το σύνθημα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είμαι άδεια, δεν υπάρχουν σκέψεις. Με αυτή την ομάδα κατάφερα όσα δεν έχω καταφέρει σε όλη μου την καριέρα.

Κατεβάσαμε τερματοφύλακα, όπως θα έκανε κάθε ομάδα στα επτά δευτερόλεπτα. Δόθηκε ένα σφύριγμα το οποίο δεν μπορώ να κρίνω εγώ αν είναι σωστό ή όχι και κάναμε ό,τι μπορούσαμε αλλά δεν καταφέραμε να το αποφύγουμε».

Στο σημερινό παιχνίδι αναστρέψαμε πολλές φορές το σκορ και αυτό δείχνει ότι η ομάδα έχει αλλάξει. Μόνο θετικά μπορούμε να σκεφτόμαστε. Με πονάει που χάσαμε το μετάλλιο και ο τρόπος που χάθηκε, θα προτιμούσα να χάναμε με ένα γκολ στο παιχνίδι παρά με τον τρόπου που έγινε.

Είμαι πολύ περήφανη για την ομάδα. Μακάρι αυτοί οι δύο μήνες να είναι μόνο η αρχή. Τα βλέμματά μας τώρα στρέφονται στους Ολυμπιακούς Αγώνες και στο να επαναλάβουμε όσα κάναμε. Έτσι είναι ο αθλητισμός, το οφείλουμε στους εαυτούς μας και στους Έλληνες γιατί παίζουμε με το εθνόσημο».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA