Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ντόχα, Ασημάκη: «Θέλουμε να μάθουμε από αυτό το αποτέλεσμα»

Απογοητευμένη αλλά και έτοιμη να αφήσει πίσω το μη αντιπροσωπευτικό αποτέλεσμα κόντρα στις Ισπανίδες, εμφανίστηκε η Αλεξάνδρα Ασημάκη στις δηλώσεις της.

by Μάνος Φυρογένης

Η Εθνική μας ομάδα δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική σε όλο το παιχνίδι απέναντι στις Ισπανίδες στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου της Ντόχα και γνώρισε την ήττα, με την έμπειρη φουνταριστό να δίνει το σύνθημα για την επόμενη μέρα.

«Είναι μία ευρεία διαφορά στο σκορ. Παρόλο το ότι είχαμε μία κακή εμφάνιση σήμερα, δεν νομίζω ότι μας αντιπροσωπεύει αυτή η διαφορά. Σε καμία περίπτωση αξιακά αλλά ούτε και βάσει εικόνας στο παιχνίδι. Παρότι κάναμε μία καλή αρχή όπου καταφέραμε να περιορίσουμε αρκετά την Ισπανία – μια ομάδα που σκοράρει αρκετά με πολλές λύσεις – στο πρώτο οκτάλεπτο, νομίζω ότι μας στοίχισε αρκετά το γεγονός πως δεχτήκαμε πολλά γκολ αλλά και ότι μας γέμισε απογοήτευση οι πολλές φορές που παίξαμε παραπάνω και δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Αν πετυχαίναμε περισσότερα γκολ εκεί θα μας έδινε ψυχολογία και η όλη εικόνα του αγώνα θα ήταν αρκετά διαφορετική. Νομίζω εκεί κρίθηκε σε μεγάλο βαθμό η ευρεία αυτή διαφορά στο σκορ. 

Από εκεί και πέρα κοιτάζουμε τα επόμενα παιχνίδια. Κακά τα ψέματα, είναι ένα παιχνίδι ομίλων. Προφανώς και βάσει μαθηματικών δεν θα καταφέρουμε να πάρουμε την πρωτιά όμως συνεχίζουμε. Κοιτάμε τον επόμενο αντίπαλο που είναι η Κίνα και έπειτα τα προσεχή χιαστί. Όπως είδαμε και από την προηγούμενη διοργάνωση, ό,τι και να κάνεις κάποια στιγμή βρίσκεσαι μπροστά σε ένα κρίσιμο χιαστί και εκεί πρέπει να παρουσιάσεις το καλύτερό σου πρόσωπο γιατί κρίνεται όλη σου η πορεία στη διοργάνωση. Οπότε θέλουμε να μάθουμε από αυτό το αποτέλεσμα αλλά και το αφήνουμε πίσω μας και κοιτάμε μπροστά γιατί το τουρνουά έχει πολύ δρόμο ακόμα », τόνισε η έμπειρη φουνταριστός.

 

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA