Παγκόσμιο Ντόχα, Απόστολος Σίσκος: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ, προκρίθηκε στα ημιτελικά των 200μ ύπτιο με Πανελλήνιο ρεκόρ

ΑΠΙΘΑΝΟΣ Απόστολος Σίσκος, έκανε πρεμιέρα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα με ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ στα 200μ ύπτιο!

by Μάνος Φυρογένης

Δεν υπάρχουν αυτά που κάνουν οι Έλληνες κολυμβητές στη Ντόχα, «τρυπώντας» διαρκώς το ταβάνι τους και ο Απόστολος Σίσκος το έκανε και με το παραπάνω το πρωί της Πέμπτης (15/2) στον προκριματικό των 200μ ύπτιο στο Aspire Dome.

Γνωρίζαμε πως ήταν σε καλή κατάσταση φέτος αλλά το να ξεκινάς σε ένα παγκόσμιο, στη δεύτερη μόλις παρουσία σου σε αυτό, και να βελτιώνεις όχι μόνο φετινό σου ρεκόρ αλλά και το ατομικό σου και το πανελλήνιο που μέχρι πρότινος άνηκε στον Απόστολο Χρήστου (1.56.72) εδώ και μια διετία, δεν είναι και μικρό πράγμα δα.

Το παιδί θαύμα από τις Σέρρρες στα 18μιση χρόνια του έδειξε για μία ακόμα φορά ότι η παράδοση που έχει οικοδομήσει με τόσο κόπο η ελληνική κολύμβηση στα αγωνίσματα του υπτίου έχει λαμπρό μέλλον.

Κολυμπώντας στην τρίτη διαδρομή στη δεύτερη σειρά λοιπόν του προκριματικού στα 200μ ύπτιο, ο Απόστολος Σίσκος ήταν… σίφουνας και με χρόνο 1.56.64 πέρασε φυσικά με την καλύτερη επίδοση στα ημιτελικά (19:33), αφήνοντας άπαντες πολύ πίσω του.

Δεύτερος ήταν ο Κάι Φαν Βέστερινγκ από την Ολλανδία με 1.57.29 ενώ τη 16άδα έκλεισε ο Μοράλες από το Πουέρτο Ρίκο με 1.59.38. Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Σίσκος ανέβασε μόνος του τον πήχη πολύ ψηλά και περιμένουμε με αγωνία να δούμε που θα σταματήσει.

Οσον αφορά τον Απόστολο Χρήστου, τριταθλητής κόσμου στα 100μ ύπτιο, αποφάσισε να μην αγωνιστεί μετά από τόσες μαζεμένες κούρσες και να… «θυσίασει» αυτό το αγώνισμα.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA