Παγκόσμιο διαδικτυακό συνέδριο με ελληνική πρωτοβουλία!

by Aquafeed 24

Εγκρίθηκε από την CMAS η πρόταση των Αλέκου Ξιάρχου και Γιάννη Καλαϊτζογλίδη – “Αναγνωρίστηκε η σπουδαία δουλειά που γίνεται στην Ελλάδα”

Το όραμα δύο διακεκριμένων Ελλήνων προπονητών Τεχνικής Κολύμβησης, του Αλέξανδρου Ξιάρχου και του Γιάννη Καλαϊτζογλίδη, για την καθιέρωση ενός παγκόσμιου βήματος συνεχούς ενημέρωσης του προπονητικού δυναμικού του αθλήματος, μέσω διαδικτυακών σεμιναρίων, γίνεται πραγματικότητα.

Η πρότασή τους κατατέθηκε στη Παγκόσμια Ομοσπονδία (CMAS) τον περασμένο Δεκέμβριο στη Ρώμη και βρήκε άμεση ανταπόκριση, υποστήριξη και τελικά έγκριση από το διοικητικό συμβούλιό της. Έτσι, ανατέθηκε στους δύο τεχνικούς μας το συντονιστικό και οργανωτικό σκέλος της διοργάνωσης του μεγάλου αυτού εγχειρήματος, που θα δώσει τη δυνατότητα να προσφέρουν υψηλού επιστημονικού επιπέδου γνώση στους προπονητές όλου του κόσμου και να δημιουργήσουν το βασικό έναυσμα στις χώρες που ενδιαφέρονται να καλλιεργήσουν μελλοντικά το άθλημα.

Με αυτό τον τρόπο, φυσικά, θα επιτευχθεί η ανάπτυξη του αθλήματος σε παγκόσμιο επίπεδο. «Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Υποβρύχιας Δραστηριότητας (CMAS) αναγνώρισε την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στη χώρα μας, τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, με τις τεράστιες διεθνείς επιτυχίες που έχουμε κάθε χρόνο, αλλά και στο οργανωτικό κομμάτι. Επιπρόσθετα, το σημαντικότερο απ’ όλα είναι ο τρόπος και οι μέθοδοι που χρησιμοποιήσαμε ( e-learning ) ώστε να υλοποιήσουμε με απόλυτη επιτυχία -και πάντα με τη στήριξη της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας- τις δυο σχολές προπονητών της ΓΓΑ , όπου αποφοίτησαν περισσότεροι από 100 νέοι και πολύ ελπιδοφόροι προπονητές», μας λέει ο Αλέκος Ξιάρχος και προσθέτει:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Νίκο Γελαδά, κοσμήτορα του ΤΕΦΑΑ Αθηνών ,που στήριξε και στηρίζει την προσπάθειά μας, με ομότιμους και καταξιωμένους καθηγητές που θα διδάξουν στο συνέδριο. Επίσης, με γνώμονα πάντα τη διαχρονική αγωνιστική επιτυχία έχουν επιλεγεί καταξιωμένοι προπονητές από όλον τον κόσμο».

Στο 1ο διαδικτυακό συνέδριο Τεχνικής Κολύμβησης, λοιπόν, που θα πραγματοποιηθεί 30/11/2020 – 6/12/2020 θα παρουσιασθούν 41 ομιλίες που θα έχουν ως θέμα τους όλες τις τελευταίες επιστημονικές και προπονητικές τάσεις γύρω από θέματα του αθλητισμού και της Τεχνικής κολύμβησης ειδικότερα, από 35 διαφορετικούς ομιλητές. Όλες οι παρουσιάσεις θα έχουν υπότιτλους στις επίσημες γλώσσες της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά), αλλά και στα Ελληνικά.

«Έχοντας πάντα οδηγό την αγάπη μας για το άθλημα και την ανάπτυξή του, πιστεύουμε ότι το όλο εγχείρημά μας θα στεφθεί με επιτυχία και θα δώσει το ισχυρότερο όπλο στα χεριά του κάθε προπονητή που αγαπά και σέβεται τη δουλειά του και πάνω από όλα τους αθλητές του. Κι αυτό δεν είναι άλλο από την επιστημονική γνώση», καταλήγει στις δηλώσεις του ο Αλέκος Ξιάρχος.

Το link της επίσημης ιστοσελίδας του συνεδρίου είναι: http://finswimming-congress.com/

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA