Στην Παγκόσμια Συνδιάσκεψη Υδατοσφαίρισης η Κοζομπόλη!

by Aquafeed 24

Σε ουγγρικό έδαφος και συγκεκριμένα στη Βουδαπέστη βρίσκεται ήδη η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, Βούλα Κοζομπόλη, η οποία θα λάβει μέρος στο World Water Polo Conference ως μέλος της τεχνικής επιτροπής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Από 26 έως 28 Απριλίου μέλη της FINA, εκπρόσωποι των Ομοσπονδιών, παίκτες, προπονητές και διαιτητές, καθώς και ένα γκρουπ από ειδικούς θα πραγματοποιήσουν διασκέψεις στο Ξενοδοχείο Ιντερκοντινένταλ της ουγγρικής πρωτεύουσας για να συζητήσουν για το μέλλον του αθλήματος, θέτοντας επί τάπητος πιθανές αλλαγές στη μορφή του σπορ και τους κανονισμούς, αλλαγές οι οποίες έχουν εξεταστεί πριν φθάσουν στη συγκεκριμένη συνδιάσκεψη.

Βασικός στόχος αποτελεί μια ουσιαστική αλλαγή στο πόλο, ώστε να γίνει πιο ελκυστικό στον θεατό και να προσελκύσει χορηγούς, επομένως και χρήματα, σε παγκόσμιο επίπεδο και όχι μόνον στην Ευρώπη.

Στη Βουδαπέστη θα συζητηθεί και το θέμα της διαιτησίας, το παγκόσμιο καλεντάρι των διοργανώσεων, νέες τεχνολογίες, πιθανές χορηγίες καθώς και το θέμα της προώθησης του αθλήματος, στο οποίο η υδατοσφαίριση είναι έτη φωτός πίσω αντικειμενικά μιλώντας.

Το θετικό, πέραν της παρουσίας της Βούλας Κοζομπόλη, είναι ότι η παγκόσμια ομοσπονδία εμφανίζεται πιο ανοιχτή στο να δεχθεί προτάσεις απευθείας από τους πρωταγωνιστές του αθλήματος και όχι από ανθρώπους που δεν «ζουν» το άθλημα καθημερινά.

Φυσικά, καλεσμένος της FINA θα είναι και ο Γιάννης Γιαννουρής, ο οποίος θα μιλήσει κατά τη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου, όπως και ο Ράτκο Ρούντιτς.

 

 

 

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA