Όταν η μπάλα καίει δώσ’τη στην Έλλη

by Aquafeed 24

Δεν θα ήταν υπερβολή αν ειπωθεί ότι ο τελικός του Παγκοσμίου πρωταθλήματος αποτέλεσε το κορυφαίο παιχνίδι της Έλλης Πρωτοπαπά με το «γαλανόλευκο» σκουφάκι.

Η περιφερειακή της Βουλιαγμένης κατάφερε να ζωντανέψει τις ελπίδες μιας ολόκληρης χώρας, όταν με δύο – α π ί θ α ν α – σουτ έφερε το παιχνίδι με τη Ρωσία στο 9-9, από 9-7.

5:11 πριν το τέλος η Πρωτοπαπά ρίχνει την προειδοποιητική βολή με εκείνο το διαγώνιο σουτ, ενώ 1:06 πριν τη λήξη, εκεί που όλα έδειχναν ότι δεν μπορεί να αλλάξει η ιστορία, τότε η Έλλη πήρε τη μπάλα και με τεχνικό σουτ παρέλυσε ένα ολόκληρο κολυμβητήριο στην πιο do or die περίσταση του τουρνουά.

Δεν ήταν μόνο η Έλενα Ξενάκη που έχει δικαίωμα να νιώθει παράπονο για τις χαμένες ευκαιρίες στα πέναλτι, καθώς και η Πρωτοπαπά επιχείρησε να δώσει το πιο επικό φινάλε σε τελικό της Εθνικής, όμως η Γκολόβινα ήταν από μηχανής θεός στο σουτ που έκανε η Ελληνίδα από το πρώτο δοκάρι στην εκπνοή.

Ωστόσο, η Πρωτοπαπά έκανε ένα μεγάλο τουρνουά και σκόραρε 16 τέρματα συνολικά, έχοντας το καλύτερο ποσοστό σε σύγκριση με τις συμπαίκτριες της, αφού σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά είχε 16/28 με 57.1%. Όταν η μπάλα καίει, τη δίνουμε στην Έλλη, αλλά και εκείνη μοίρασε 11 ασίστ, όντας δεύτερη πίσω από την αρχηγό, Ελευθερία Πλευρίτου με 12.

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA