ΟΣΦΠ: Παρασκευή με Πάντοβα!

by Aquafeed 24

 

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ανακοίνωσε το πρόγραμμα των αγώνων με τη διοργανώτρια Ματαρό να αγωνίζεται στις 18:00 στο δεύτερο ημιτελικό κόντρα στην ουγγρική Ντουναϊτσβάρος.

Ο αγώνας για την τρίτη και τέταρτη θέση είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο στις 12:30 και ο μεγάλος τελικός στις 15:00.

You may also like

1 comment

Παπαβασιλόπουλος Κωνσταντίνος 12 Απριλίου, 2018 - 10:41

Δημοσίευσα το σχόλιο μου και σε μια άλλη ιστοσελίδα του πόλο και ελπίζω η φιλόξενη σύνταξη του aquafeed24.com να μου επιτρέψει να το δημοσιεύσω και εδώ. Μια μέρα πριν το F4 αυτό που εγώ θέλω να πω στις παίκτριες του Ολυμπιακού είναι να εμψυχωθούν από τις κοπέλες του βόλει του Ολυμπιακού που έχασαν εντός και νίκησαν μέσα στη Τουρκία και πήραν το κύπελλο. Νίκησαν γιατί το πίστεψαν και το κυνήγησαν με όλες τους τις δυνάμεις. Τι θέλω να πω; ότι τώρα είναι η ώρα που μετράνε η ψυχή, ο αθλητικός εγωισμός, ο αθλητικός τσαμπουκάς (με την καλή έννοια). Τώρα είναι η ώρα που μετριέται το αθλητικό ανάστημα κάθε παίκτριας. Οι παίκτριες του Ολυμπιακού (η Αλεξάνδρα, η Άλκηστις, η Φιλιώ, η Χριστίνα, η Ελευθερία, η Χρυσή, η Μαργαρίτα, η Βάσω, η Νικόλ, η Μαρία, η Ιωάννα, οι δύο εξαιρετικές ξένες) τα έχουν αυτά τα προτερήματα. Είναι παίκτριες για μεγάλα παιχνίδια. Είναι παίκτριες που μας έχουν δώσει μεγάλες χαρές και με τον Ολυμπιακό και με την Εθνική. Ε, ήρθε η ώρα να το δείξουν. Ούτε τραυματισμοί, ούτε δικαιολογίες, ούτε κακές διαιτησίες (τέτοιες σίγουρα θα υπάρχουν και ο Ολυμπιακός οφείλει να είναι προετοιμασμένος ώστε να μην τον αποσπάσουν από το στόχο του) ούτε τίποτα: Οι μεγάλες παίκτριες μιλάνε μόνο μέσα στην πισίνα. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ.

Reply

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA