Σε ένα ολοκληρωτικά διαφορετικό παιχνίδι σε σύγκριση με το προηγούμενο, Βουλιαγμένη και Ολυμπιακός, διεκδίκησαν με πάθος τη νίκη στη 2η αγωνιστική της Γ’ φάσης, με την ομάδα του Χάρη Παυλίδη να στέκεται ψύχραιμη στο φινάλε, κερδίζοντας το ντέρμπι με σκορ 10-8.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε αλλά η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου πέτυχε δύο γκολ πριν τη λήξη του πρώτου οκταλέπτου! Ο ΝΟΒ πέτυχε το 3-1 στην έναρξη της δεύτερης περιόδου, όμως ο Ολυμπιακός με πολύ κατόρθωσε να πετύχει τρία τέρματα και να κάνει το 4-3 στο ημίχρονο.

Πραγματικά θεαματικό το τρίτο οκτάλεπτο, στο οποίο και οι δυο ομάδες πέτυχαν από τρια τέρματα,  ενώ στην έναρξη της τέταρτης περιόδου ο ΝΟ Βουλιαγμένης ισοφάρισε εκ νέου. Οι ερυθρόλευκες όμως αντέδρασαν και πάλι και κατάφεραν να πάρουν αυτή τη σημαντική νίκη με 10-8.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 8-10

Οκτάλεπτα: 2-1, 1-3, 3-3, 2-3

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Κούβδου, Νιχάους, Χυδηριώτη 1, Τζελέπη 1, Κοκκινάκη, Ξενάκη 1, Μαυρωτά 1, Πάτρα, Κούλχαας 3, Διαμαντοπούλου Β. 1, Μουστακαρία, Αντωνιάδη, Κοτσιώνη, Νίνου Π., Νίνου Ε.

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου Χ., Πλευρίτου Ελ. 2, Έγκενς 1, Ελευθεριάδου 2, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου, Ασημάκη 2, Πλευρίτου Μ., Έμολο 2, Πλευρίτου Β. 1, Τσουκαλά, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου, Κωνσταντοπούλου, Φουντωτού

Διαιτητές: Μπιράκης, Κατσώνης