Δεν παίζει μόνος του για Κολόμβο ο Ολυμπιακός

0

Το συμβόλαιο του Χριστόδουλου Κολόμβου με τον Ολυμπιακό εξέπνευσε και πλέον ο διεθνής φουνταριστός είναι ελεύθερος να συζητήσει το που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Αναμφίβολα, το όνομα του Έλληνα παίκτη είναι από τα πιο δημοφιλή στην ευρωπαϊκή αγορά και ήδη ρεπορτάζ γερμανικής ιστοσελίδας τον συνδέει με ομάδα της χώρας που την επόμενη σεζόν θα αγωνιστεί εκ νέου στο Τσάμπιονς Λιγκ, μιλώντας μάλιστα για επίσημη πρόταση προς τον Κολόμβο από το Ανόβερο.

Εκτός αυτής, δεν θα μπορούσε να αποκλείσει κανείς το ενδεχόμενο η αγορά της Ιταλίας να ασκεί πιέσεις στον έως τώρα «ερυθρόλευκο», με τον Αλεσάντρο Μπόβο, προπονητή της Μπρέσια, να είναι γνωστό ότι έχει σε εκτίμηση τόσο τον Κολόμβο, όσο και τον Μουρίκη, με την ιταλική ομάδα να έχει τη δυναμική να καλύψει τις απαιτήσεις τους, ενώ ενδεχομένως να έχει εκφραστεί ήδη ενδιαφέρον προς τον Πατρινό άσο.

Επομένως, οι ευρωπαϊκές ομάδες έχουν απλώσει τα δίχτυα τους για τον Χριστόδουλο Κολόμβο, ενώ δεν θα προκαλούσε απορία αν ο Έλληνας παίκτης πέραν του εξωτερικού, θα μπορούσε να βρει έδαφος συζήτησης και στο εσωτερικό. Σαφώς, κατά τη δική μας εκτίμηση, ο Ολυμπιακός έχει το πάνω χέρι στη συγκεκριμένη περίπτωση και δεν θεωρούμε ότι θα ήθελε να χάσει μια τόσο πολύτιμη μονάδα όπως ο Χριστόδουλος Κολόμβος, δηλαδή έναν Έλληνα παίκτη, ο οποίος συγκαταλέγεται στους κορυφαίους για τη θέση του φουνταριστού πανευρωπαϊκά.

Παρόλα αυτά, σημειώνεται ότι το μπάτζετ του Ανόβερο είναι σαφώς μεγαλύτερο τη δεδομένη χρονικά στιγμή, καθώς είναι μια ομάδα η οποία ρίχνει πολλά λεφτά στο τραπέζι και θα φιλοξενήσει δύο Final 6 έως το 2021, ενώ όσον αφορά τη Μπρέσια, με κλειστά μάτια θα έφερνε στην Ιταλία έναν εκ των Μουρίκη-Κολόμβου, με τα οικονομικά δεδομένα που επικρατούν τώρα και από τη στιγμή που «καίγεται» για φουνταριστό υψηλού επιπέδου.