Την Τρίτη γίνεται ξανά Ευρωπαίος!

by Aquafeed 24

Την Τρίτη (29/8) στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί στη Βουδαπέστη, η κλήρωση των ομίλων του LEN Champions League της σεζόν 2017-2018 το οποίο φέτος θα είναι διαφοροποιημένο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί σε δυο γκρουπ αποτελούμενα από 8 ομάδες το καθένα, αφού αυξήθηκαν στις 12 οι ομάδες που κατέχουν την Wild Card.

Η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού θα μάθει τους πέντε από τους επτά αντιπάλους που θα κληθεί να αντιμετωπίσει στη φάση των ομίλων και οι οποίοι είναι οι εξής 11 ομάδες που θα στελεχώσουν τα δυο γκρουπ: Προ Ρέκο (Ιταλία), Ζόλνοκ (Ουγγαρία), Γιουγκ (Κροατία), Μπαρτσελονέτα (Ισπανία), Νις (Γαλλία), Σπαντάου (Γερμανία), Αννόβερο (Γερμανία), Παρτιζάν (Σερβία), Δυναμό Μόσχας (Ρωσία), Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία), Άλπεν (Ολλανδία).

Οι παραπάνω ομάδες θα σχηματίσουν τους δύο ομίλους οι οποίοι θα συμπληρωθούν με τέσσερις συλλόγους που θα προκύψουν από τους 2 προκριματικούς γύρους που θα προηγηθούν (ο πρώτος προκριματικός διεξάγεται 15-17/9).

Νωρίτερα από την κλήρωση θα πραγματοποιηθεί το Wild Card Meeting και τον Ολυμπιακό σε όλη τη διαδικασία θα εκπροσωπήσει η Γενική Γραμματέας κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη.

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA