Λίγο πριν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Νόβι Μπέογκραντ στο Βελιγράδι, οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν αντιμέτωποι με το γεγονός ότι εν τέλει ο Τζούρο Ράντοβιτς τιμωρείται οριστικά από τη FINA.

Σοκ για Ολυμπιακό και Ράντοβιτς: Δύο χρόνια αποκλεισμός από τη FINA!

Ο Μαυροβούνιος μένει εκτός σύνθεσης τόσο για το εν λόγω ντέρμπι, όσο και για ολόκληρη τη σεζόν, ενώ ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν η τιμωρία του θα είναι για δύο ή έναν χρόνο, καθώς επίσημο χαρτί δεν έχει φθάσει στον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Νόβι χωρίς τον τιμωρημένο Γιώργο Δερβίση, ενώ στη σύνθεση είναι και ο Χριστόδουλος Κολόμβος που είχε ανεβάσει υψηλό πυρετό. Μέσα στην εβδομάδα και άλλοι σημαντικοί παίκτες των «ερυθρόλευκων» ήταν άρρωστοι, όμως αναμένεται να παίξουν στις 20:45. Δύσκολες συνθήκες, με τον Ολυμπιακό να παίζει με 12 παίκτες και τον Κολόμβο άρρωστο σε ένα τέτοιο παιχνίδι.

Τέλος, όσον αφορά τον Μπλέικ Έντουαρτς που έχει δηλωθεί στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ, δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν θα είναι διαθέσιμος, καθώς διατηρεί δουλειά στην Αυστραλία, από την οποία έχει υψηλό εισόδημα και δύσκολα θα την αφήσει για μεγάλο διάστημα.

 

Facebook Comments