Μια κίνηση που θα αλλάξει τα δεδομένα επιδιώκει να κάνει ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Aquafeed24 θέλει να υλοποιήσει την επιστροφή του Μανώλη Μυλωνάκη στον Λαιμό!

Ο Μυλωνάκης έχει φορέσει με απόλυτη επιτυχία το σκουφάκι του ΝΟΒ στο παρελθόν, κατακτώντας τίτλους και διακρίσεις και από τη στιγμή που αποχαιρέτισε τον Ολυμπιακό ύστερα από έτη προσφοράς, η Βουλιαγμένη δραστηριοποιήθηκε για τον «επαναπατρισμό» του έμπειρου περιφερειακού, του οποίου η κλάση είναι αδιαμφισβήτητη.

Τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα ωστόσο, ο ΝΟΒ και ο Μανώλης Μυλωνάκης δεν έχουν συμφωνήσει αυτή τη στιγμή, δηλαδή το θέμα δεν έχει τελειώσει και ξέρετε ότι σε αυτές τι περιπτώσεις οι υπογραφές είναι αυτές που κάνουν μια υπόθεση ολοκληρωμένη 100%. Αυτό θα ξεκαθαριστεί σε λίγες ημέρες.


Από την άλλη, το Aquafeed24 είναι σε θέση να γνωρίζει ότι παίκτες της Βουλιαγμένης πρέπει να θεωρούνται ο Μπάμπης Τρούλος και ο Ζαννής Αλαφραγκής, αμφότεροι προερχόμενοι από το Π.Φάληρο. Δύο εξαιρετικές μεταγραφές με το βλέμμα στο μέλλον για την ομάδα του Χέρβο Κόλιανιν, με τους δύο παίκτες να αναμένεται να πάρουν σημαντικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα για τον ΝΟΒ.

Facebook Comments