Στο τιμόνι του ΠΑΟΚ παραμένει και επίσημα ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, καθώς ανανέωσε τη συνεργασία του με τον «Δικέφαλο» και αυτό το διάστημα εργάζεται με στόχο να χτίσει τον ΠΑΟΚ της νέας χρονιάς που θα αρκετά νέα, αλλά και νεαρά πρόσωπα.

Η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα πόλο ανδρών του Συλλόγου μας, ΠΑΟΚ Prima Holidays, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή, Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Ο Έλληνας τεχνικός ήρθε στην Θεσσαλονίκη στα μέσα της αγωνιστικής περίοδο 2019-20, και θα συνεχίσει στον πάγκο του Δικεφάλου και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μετά την συμφωνία ανανέωσης, ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ξεκινάμε μία καινούργια σεζόν, ανοίγει μία νέα σελίδα για τον ΠΑΟΚ. Μπορώ να πω ότι ξεκινάμε από την αρχή, και από άποψη ρόστερ και από άποψη προπονητικής διαδικασίας. Καταρχάς να ευχηθώ να είμαστε όλοι υγιείς, να έχουμε διάθεση και όρεξη. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κο Αθανάσιο Κατσαρή, και τους Υπεύθυνους, αδερφούς Νικολαΐδη, για την εμπιστοσύνη τους. Μεγάλος μας στόχος και όνειρο είναι να αποδώσουμε καλό, ωραίο, αισθητικά πόλο σε συνδυασμό με θετικά αποτελέσματα. Μακάρι ο ΠΑΟΚ να μπορέσει να κοιτάξει ψηλά την επόμενη σεζόν».

Facebook Comments