Εξασφάλισε και μαθηματικά τη 2η θέση στο φετινό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών ο ΝΟ Βουλιαγμένης, με τη νίκη του το Σάββατο (4/7) το βράδυ επί του Παλαιού Φαλήρου στο Ρέστειο κολυμβητήριο, με 10-5, για την 21η αγωνιστική.

Κι αυτό διότι διατήρησε διαφορά 2 βαθμών από τον 3ο Υδραϊκό (53 έναντι 51) και οι Υδραίοι έχουν τελειώσει τους αγώνες τους για το πρωτάθλημα, αφού έχουν αγωνιστεί και για την 22η αγωνιστική. Έτσι αποφεύγεται οριστικά η ενδεχόμενη ισοβαθμία μεταξύ τους που θα ευνοούσε τους Υδραίους.

Οι Βουλιαγμενιώτες φόρτσαραν στα δύο πρώτα οκτάλεπτα του αγώνα, εξασφάλισαν μια διαφορά ασφαλείας και στη συνέχεια τη διατήρησαν, με τον προπονητή τους Χρβόγιε Κόλιανινι να δίνει χρόνο συμμετοχής και σε νεότερους παίκτες του.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: “Στο 0.57 πριν από τη λήξη της 4ης περιόδου απεβλήθη με κόκκινη κάρτα για βιαιοπραγία (χωρίς αντιακτάσταση) το Νο 10 του ΝΟ Βουλιαγμένης Κουρούβανης Νικόλαος”.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 5-10

Οκτάλεπτα: 0-2, 1-4, 2-2, 2-2.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Χαϊδόπουλος Σ., Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 1, Αλαφραγκής, Κουρμελές, Δίπλαρος 1, Τσολακούδης, Ρομπόπουλος, Κοπελιάδης 1, Τρούλος, Αθυμαρίτης 1, Κοντονής, Δραγώνας, Μανδαλιός 1, Δήμος.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Ηλιόπουλος, Καλογερόπουλος 2, Γκιουβέτσης 1, Σταμέλος, Γούβης, Αφρουδάκης, Παπανικολάου, Ποντικέας 2, Κουρούβανης Ν. 3, Καστρινάκης, Βούξεβιτς, Ανδρεάδης, Τσαταλιός 2, Βλάσης.

Διαιτητές: Κυράνης Κ., Χατζηγούλας

Αλυτάρχης: Ευθύμιος Αρχιμανδρίτης

ΠΗΓΗ: koe.org.gr

Facebook Comments