Στο τελευταίο παιχνίδι της Τελικής Φάσης στη Β’ Κατηγορία υδατοσφαίρισης Γυναικών, το Σάββατο (4/7), η ΑΕΚ πήρε τεράστια νίκη κόντρα στον Άρη με 11-4, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής και πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και παράλληλα έγραψε ιστορία, καθώς πανηγύρισε την άνοδο στην Α’ Γυναικών για πρώτη φορά.

Με τη νίκη αυτή, η ομάδα του Δημήτρη Κρητικού τερμάτισε στην πρώτη θέση της Τελικής Φάσης με το απόλυτο των νικών και πήρε το εισιτήριο θριαμβευτικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το γυναικείο τμήμα της ΑΕΚ μετράει μόνο ένα χρόνο δημιουργίας και αναμένεται να πρωταγωνιστήσει, τόσο στο γυναικείο, όσο και στο ανδρικό πόλο.

Αναλυτικά η ολοκληρωμένη βαθμολογία της Τελικής Φάσης :

  1. ΑΕΚ   6 (26-10)
  2. Άρης   3 (17-20)
  3. Ιωνικός   0 (15-28)

ΑΡΗΣ – ΑΕΚ   4-11

Τα οκτάλεπτα: 1-3 , 1-2,  1-2,  1-4

Άρης (Κάρολος Μονόρι): Φορίδου, Βαρελίδη 1, Λαμπρούση, Λουλετζόγλου, Αβράμη, Παπανικολάου, Κώστα 1, Σπηλιωτίδου 1, Τζίκου, Σαββοπούλου, Σελετοπούλου, Παντζαρίδου 1, Παπαθανασίου, Κοντογουλίδου

ΑΕΚ (Δημήτρης Κρητικός): Τσουρή, Παυλή, Καράβου 2, Ασκερίδου, Πάτερου 2, Κανάκη, Μαυρέλου 1, Στρατηδάκη 4, Κωνσταντά, Μπαλωμενάκη 1, Παντελίδου, Μπακομήτρου, Κώτσου, Καραχριστοδούλου 1, Γρηγοριάδη

Facebook Comments