Η International Swimming League ετοιμάζεται να επιστρέψει σε ευρωπαϊκό έδαφος, μετά τη διοργάνωση της Βουδαπέστης 26-27 Οκτωβρίου και ενώ μεσολάβησε το event στο Maryland στην Ουάσινγκτον την προηγούμενη εβδομάδα, εκεί όπου ο Ανδρέας Βαζαίος πέτυχε δύο νέα πανελλήνια ρεκόρ.

Το Λονδίνο και το London Aquatics Centre φοράνε τα καλά τους για να υποδεχθούν στις 23-24 Νοεμβρίου τους αστέρες της παγκόσμιας κολύμβησης, ενώ οι ομάδες που θα κολυμπήσουν είναι οι εξής:

  • Aqua Centurions
  • Energy Standard
  • Iron
  • London Roar

Για την τρίτη του συμμετοχή στην ISL ετοιμάζεται ο Απόστολος Χρήστου του Ολυμπιακού , ο οποίος είχε συμμετάσχει στις δύο πρώτες διοργανώσεις σε Ιντιανάπολις και Νάπολι, ενώ για τη δεύτερη συμμετοχή του προετοιμάζεται ο Κρίστιαν Γκολομέεβ του Εθνικού Πειραιώς, ο οποίος είχε ταξιδέψει μόνον στην ιταλική πόλη 12-13 Οκτωβρίου.

Αντίθετα, η DC TRIDENT του Βαζαίου δεν θα συμμετάσχει στη στάση του Λονδίνου. Υπενθυμίζεται ότι εκτός των τριών Ελλήνων αθλητών, υπάρχει και 4ος συμπατριώτης μας στο εξαιρετικό αυτό εγχείρημα που επιθυμεί να φέρει «επανάσταση» στην παγκόσμια κολύμβηση και αυτός είναι ο Απόστολος Τσαγκαράκης, που κατέχει θέση τεχνικού διευθυντή στην International Swimming League.

Facebook Comments