Μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό στον Λαιμό το Σάββατο, ο ΝΟ Βουλιαγμένης ταξίδεψε στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον ΝΟ Χανίων και πέρασε από την Κρήτη με το ευρύ 17-9 για το εξ αναβολής παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής στην Α1 ανδρών.

Η Βουλιαγμένη μπήκε δυναμικά και προηγήθηκε με 6-2 στο πρώτο οκτάλεπτο των Κρητικών, κάνοντας συντήρηση δυνάμεων στη συνέχεια, ενώ η ομάδα του Χέρβο Κόλιανιν είχε ως πρώτο σκόρερ τον Κώστα Γκιουβέτση με 4 γκολ και ακολούθησαν οι Νίκος Κουρούβανης και Βούκσεβιτς με 3 έκαστος.

Για τα Χανιά, που παραμένουν στους 3 βαθμούς, ο Μιχάλης Σαρτζετάκης και ο Ματέι Νάστραν σημείωσαν από τρία γκολ έκαστος.

Mε τους τρεις βαθμούς στα Χανιά, ο ΝΟΒ έφτασε τους 19 βαθμούς και ισοβαθμεί με τον Υδραϊκό στην 3η θέση.

Τα οκτάλεπτα: 2-6, 3-2, 3-4, 1-5.

Οκτάλεπτα: 2-6, 3-2, 3-4, 1-5

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Αποστολάκης 1, Σαρτζετάκης 3, Νάστραν 3, Αγιωργούσης 1, Μπατάκης, Βουλγαράκης, Χαριτάκης 1, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης, Φωκάς, Πετρόχειλος, Κουτρουλάκης, Μανιουδάκης, Βολτυράκης.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγιε Κολιάνιν): Τζωρτζάτος, Μπάσιτς 2, Καλογερόπουλος 2, Γκιουβέτσης 4, Σταμέλος 1, Γούβης 1, Αφρουδάκης, Ηλιόπουλος, Ποντικέας 1, Κουρούβανης 3, Βλάσσης, Βούξεβιτς 3, Ανδρεάδης.

Διαιτητές: Κραβαρίτης, Γερόλιμος

Αλυτάρχης: Νίκος Βλαζάκης

Facebook Comments