Ολυμπιακός: Το ‘ριξαν στο φαγητό οι πρωταθλητές με το 12ο αγκαλιά

Στο Μικρολίμανο δείπνησαν οι πρωταθλητές Ελλάδας μετά την κατάκτηση του 12ου σερί πρωταθλήματος της Α1 πόλο ανδρών.

by Μάνος Φυρογένης

Το φαβορί επιβεβαιώθηκε για μία ακόμα χρονιά. Ο Ολυμπιακός χωρίς να απωλέσει βαθμό καθόλη τη διάρκεια της σεζόν, έφτασε μέχρι τους αγαπημένους του τελικούς όπου και πανηγύρισε την 12η σερί κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το αντίπαλο δέος του τα τελευταία χρόνια, ΝΟ Βουλιαγμένης, παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστικό έστω κι αν αυτό δεν αποτυπώθηκε στο οριστικό και αμετάκλητο 3-0, με το μυαλό των «ερυθρόλευκων» βέβαια να παλεύει ούτως ώστε να μείνει προσηλωμένο εντός των τειχών, λίγες μέρες πριν κατεβάσουν πανιά για Μάλτα στο πλαίσιο του Final Four του LEN Champions League (5-7/6).

Οι παίκτες του Χέρβο Κόλιανιν λοιπόν σημείωσαν ✅ στο κουτάκι των δύο πρώτων στόχων, με τον μεγαλύτερο και πιο ποθητό να απομένει. Όχι πως οι εγχώριοι τίτλοι αποτελούν αμελητέες ποσότητες, όσο κι αν έχουν γίνει συνήθεια.

Με τα τελευταία παιχνίδια για το ευρωπαϊκό μπροστά λοιπόν το καθιερωμένο γλέντι πήρε αναβολή για (καλώς εχόντων των πραγμάτων) τις πρώτες μέρες του Ιουνίου και με την επιστροφή στην Ελλάδα από τη Μάλτα. Το βράδυ της Τρίτης (28/5) σύσσωμο το αγωνιστικό τμήμα υδατοσφαίρισης ανδρών του Ολυμπιακού πήρε την κούπα αγκαλιά και δείπνησε σε γνωστό μαγαζί στο Μικρολίμανο.

Από το Παπαστράτειο κατευθείαν, και με αθλητική περιβολή, φόρεσαν το πλατύ τους χαμόγελο και χόρτασαν εντός και εκτός νερού. Μέχρι να ξαναπεινάσουν και να πάνε για το επόμενο. Προτετελεσμένο γεγονός και ατέρμονη για επιτυχίες η φύση όσων έχουν συνηθίσει να βρίσκονται στην κορυφή.

Φωτογραφίες από το δείπνο των πρωταθλητών:

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA