Ντίνος Γενηδουνιάς στο #AQF24: «Αν θέλεις το ευρωπαϊκό, πρέπει να αποκαθηλώσεις την Προ Ρέκο»

Περιχαρής μετά την κατάκτηση του 9ου δικού του συνεχόμενου πρωταθλήματος Ελλάδος, ο Ντίνος Γενηδουνιάς παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του #AQF24.

by Aquafeed 24

Δηλώσεις στον Γιώργο Χρήστου

Αρχηγού παρόντος πάσα αρχή παυσάτω. Στην περίπτωση του Ντίνου Γενηδουνιά βέβαια, ο σεβασμός των συμπαικτών του δεν προέκυψε αναγκαστικά, λόγω «περιβραχιόνιου». Αυτή η σπίθα μέσα του, η ιδιοσυγκρασία νικητή που τον διακατέχει και το αίσθημα του μόχθου μέχρι τελευταίας ρανίδος της ανταχής και των δυνάμεων, εμπνεόυν όλους τους γύρω του.

Από το 2015 όταν και επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το ταξίδι εμπειριών και γνώσεων στο κολεγιακό των ΗΠΑ, ο νυν κάπτεν του Ολυμπιακού τα έχει σαρώσει όλα. Ένα ακόμα στην τροπαιοθήκη του, το ένατο προσωπικό και 12ο σερί των Πειραιωτών βρήκε θέση το βράδυ της Τρίτης (28/5) αφού εκείνος και οι συμπαίκτες του πήραν και τον τρίτο τελικό με τον ΝΟ Βουλιαγμένης,

Δεκτικός και χαμογελαστός ως συνήθως, χαμηλών τόνων όπως πάντοτε, ο Ντίνος Γενηδουνιάς μίλησε στην κάμερα του #AQF24 για την επίτευξη των στόχων, το επερχόμενο Final Four του LEN Champions League, το ευρωπαϊκό που τόσο λείπει από το 2018, την πίστη στον φετινό Ολυμπιακό αλλά και την απαίτηση του κόσμου για την ευρωκούπα στη Μάλτα (5-7/6).

«Οι δύο στόχοι στην Ελλάδα ήρθαν, τα καταφέραμε. Κάθε τίτλος είναι ξεχωριστός. Κάθε σεζόν ξεκινάει με την διασφάλιση των δύο εγχώριων τίτλων και μετά το ευρωπαϊκό. Τα τελευταία χρόνια δεν τα έχουμε καταφέρει στην Ευρώπη παρόλα αυτά φέτος έχουμε δείξει ένα πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο. Έχουμε δείξει – με όποια πολύ καλή ομάδα κι αν έχουμε αγωνιστεί – ότι μπορούμε να τους κερδίσουμε όλους. Και τώρα έρχεται ένα παιχνίδι με την Προ Ρέκο στο Final Four. Έχουμε δείξει και στο παρελθόν ότι μπορούμε να την κερδίσουμε, το δείξαμε και φέτος χάσαμε στο νήμα. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν μετράνε τα λόγια. Πρέπει να μπεις στην πισίνα και να το αποδείξεις, να δείξουμε πόσο το θέλουμε. Η Προ Ρέκο είναι τρεις συνεχόμενες φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης και αν θες να πάρεις το ευρωπαϊκό, πρέπει να την αποκαθηλώσεις. Νομίζω είμαστε έτοιμοι για αυτήν την πρόκληση. Έχουμε μερικές μέρες μπροστά μας για ξεκούραση και προετοιμασία και ελπίζω στις 5 Ιουνίου να είμαστε πανέτοιμοι.

«Ο κόσμος τη δουλειά του κάνει, ζητάει. Έτσι πρέπει. Ο Ολυμπιακός είναι ένας σύλλογος ο οποίος έχει ‘καλομάθει’ τους φιλάθλους του με τόσες κούπες και τρόπαια. Εμείς συνεχίζουμε κάθε χρόνο με τον ίδιο ρυθμό να διεκδικούμε. Ζήτησε ένα ευρωπαϊκό που λείπει από το 2018 και ελπίζω να το φέρουμε».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aquafeed24.com (@aquafeed24)

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA