Ολυμπιακός: Πέταξε για τη Βαρκελώνη και το 4ο (photos)

Ώρα Final 4 για τον Ολυμπιακό που έφυγε για την πρωτεύουσα της Καταλονίας.

by Μάνος Φυρογένης

Νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης (18/4) ο διεθνής Αερολιμένας «Ελευθέριος Βενιζέλος» γέμισε με ερυθρόλευκα μπαγκάζια. Η ομάδα υδατοσφαίρισης των γυναικών του Ολυμπιακού ανασκουμπώθηκε, φόρεσε το χαμόγελό της το καλό και το αποφασιστικό το βλέμμα και επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο για την πρωτεύουσα της Καταλονίας.

Εκεί το προσεχές διήμερο (20-21/4) οι απόλυτες σε Ελλάδα και Ευρώπη «ερυθρόλευκες» θα επιδιώξουν να χαλάσουν το ισπανικό πάρτι. Σαμπαντέλ, Ματαρό (αντίπαλος στον ημιτελικό) και Σαντ Άντριου σκοπεύουν να δείξουν πόσο (α)φιλόξενες μπορούν να γίνουν.

Οι κόποι μιας ολόκληρης σεζόν, τα ατέλειωτα χιλιόμετρα στο νερό και οι αμέτρητες ώρες προπόνησης εντός-εκτός πισίνας και βίντεο, κρίνονται στα προσεχώς. Περιθώριο για λάθους πλέον δεν υπάρχει. Όταν υπήρχε, δεν το έκαναν. Τώρα; Τώρα έχουν ένα πάρτι να χαλάσουν.

Δίχως προβλήματα τραυματισμών, ο αμιγώς ελληνικός Ολυμπιακός επιδιώκει να μπει σφήνα και να επιστρέψει στην Ελλάδα με γεμάτα τα μπαγκάζια και το 4ο ευρωπαϊκό της ιστορίας του ανά χείρας. Κάτι χρωστάνε οι Πειραιώτισσες στη Ματαρό από πέρυσι και ήρθε η ώρα να της το γυρίσουν. Εκδίκηση λέγεται και το πιάτο της τρώγεται κρύο ακόμα και στην πανέμορφη Βαρκελώνη της αντίθεσης. Του λόγου και της θάλασσας, των φτωχογειτονιών και των ακριβοθώρητων μαγαζιών.

Ημιτελικοί Final 4

Σαντ Άντριου – Σαμπαντέλ

Ολυμπιακός – Ματαρό

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA