Ολυμπιακός – ΝΟ Βουλιαγμένης: Σε Live Streaming o τρίτος τελικός στην Α1 πόλο ανδρών

Από το OSFP TV ο τρίτος τελικός της Α1 πόλο ανδρών (28/5, 19:30)

by Aquafeed 24

Στέψη στο «σπίτι» του ή παράταση; Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον άκρως ανταγωνιστικό στη σειρά των τελικών της Α1 πόλο ανδρών ΝΟ Βουλιαγμένης, θέλοντας να τελειώσει τη δουλειά και να πανηγυρίσει το 12ο σερί πρωτάθλημα.

Όπως συνέβη και στις γυναίκες πριν από λίγα 24ωρα, έτσι και οι άνδρες των «ερυθρολεύκων» έχουν championship point αλλά και την ευκαιρία να πιάσουν στην κορυφή των τίτλων του πρωταθλητή τον Εθνικό Πειραιά. Οι αθλητές του Κόλιναν θέλουν να ξενοιάσουν με τις εγχώριες υποχρεώσεις και να στρέψουν την προσοχή του αποκλειστικά και μόνο στο Final 4 της Μάλτας που ακολουθεί (5-7/6).

Από την άλλη οι «μπέμπηδες» έχουν δείξει σε αυτή τη σειρά των τελικών πως έχουν αφήσει πίσω τους το σοκ του αποκλεισμού πριν την ώρα τους (με την εικόνα που είχαν) στην Ευρώπη και το Κύπελλο Ελλάδας, παρουσιάζοντας ένα άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Στο head-to-head της φετινής περιόδου, ο Ολυμπιακός έχει 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, γέρνοντας την «μπίλια» προς το ερυθρόλευκο άλλοτε πιο εύκολα και άλλοτε πιο ζόρικα. Όπως συνέβη και στον πρώτο τελικό στα πέναλτι που κρίθηκε από τις μεγάλες αποκρούσεις του Μάνου Ζερδεβά.

Ο τρίτος τελικός θα μεταδοθεί από το OSFP TV σε Live Streaming από το Παπαστράτειο το απόγευμα της Τρίτης (28/5, 19:30).

19:30 Κολ. Εθνικό Πειραιά: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ. Διαιτητές: Νίκος Μπουδραμής, Γιώργος Πολυχρινόπουλος. Παρατηρητής: Νίκος Σταυρόπουλος.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA