Ολυμπιακός: Έδεσε και την Τριχά μέχρι το 2028!

Άγκυρα στο Λιμάνι για τα επόμενα 4 χρόνια ρίχνει η Φωτεινή Τριχά!

by Μάνος Φυρογένης

Μετά τις αποχωρήσεις των πιο «μπαρουτοκαπνισμένων» αθλητριών που είχαν ριζώσει στον Πειραιά (Σταματοπούλου, Ελ. Πλευρίτου, Ξενάκη) στον Ολυμπιακό είχαν θέσει ως προτεραιότητα – πέρα από το να καλύψουν τα κενά – τις ανανεώσεις νεαρών αθλητριών που έχουν μεγαλώσει στο σύλλογο και ήδη έχουν αρχίσει να πρωταγωνιστούν, πολλώ δε μάλλον με τον Δημήτρη Κραβαρίτη στο τιμόνι.

Μετά τις Σιούτη και Σάντα, σειρά πήρε η τρίτη της παρέας, Φωτεινή Τριχά. Η MVP του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νεανίδων το 2022, βρίσκεται ήδη 4 χρόνια στο Λιμάνι (μετέβη το 2020 από τον Νηρέα Χαλανδρίου) και θα συνεχίσει για άλλα τόσα αφού το νέο συμβόλαιο συνεργασίας που υπέγραψε με τις “ερυθρόλευκες” είναι τετραετούς διάρκειας.

Με όπλο τη δουλειά και το ταλέντο της, η τριάδα αυτή έχει κερδίσει με το σπαθί θέση της στις Πειραιώτισσες με τις αρμοδιότητές και τις απαιτήσεις να μεγαλώνουν διαρκώς.

Πιο αναλυτικά, η Φωτεινή Τριχά δήλωσε πως: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ανανέωσα στον Ολυμπιακό. Mε τιμά ιδιαίτερα η πρόθεση ενός τόσο μεγάλου συλλόγου για παράταση της συνεργασίας μας. Ξεκινάει μια νέα εποχή για την ομάδα μας και ανυπομονώ να συνεισφέρω τα μέγιστα σε αυτή. Ευελπιστώ, να φανώ αντάξια όλων των παικτριών που πέρασαν από τον Ολυμπιακό».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA