Απόλλων Σμύρνης: Ανακοίνωσε την ανανέωση του Μπάμπη Τρούλου!

by Aquafeed 24

Την ανανέωση του Μπάμπη Τρούλου ανακοίνωσε επίσημα ο Απόλλων Σμύρνης, με τον ταλαντούχο σκόρερ να παραμένει στις τάξεις της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και ανυπομονεί για την έναρξη της επερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Τη σεζόν που τελείωσε ο 27χρονος Μπάμπης Τρούλος σκόραρε 79 γκολ σε Ελλάδα και Ευρώπη, αποδεικνύοντας την εκτελεστική δεινότητα που τον χαρακτηρίζει.

Η ανακοίνωση:

Ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Χαράλαμπο Τρούλο για τη σεζόν 2024-2025!

Ο γεννηθείς στις 8-12-1997 περιφερειακός θα αποτελέσει για 2η διαδοχική χρονιά δύναμη… πυρός για τους «κυανόλευκους» στην αριστερή πλευρά στην οποία αγωνίζεται!

Τη σεζόν που τελείωσε ο 27χρονος Μπάμπης Τρούλος σκόραρε 79 γκολ σε Ελλάδα και Ευρώπη, αποδεικνύοντας την εκτελεστική δεινότητα που τον χαρακτηρίζει. Μαζί με τον Νίκολα Μπογκντάνοβιτς που έχει, επίσης, ήδη ανανεώσει θα συνθέσουν εκ νέου ένα εξαιρετικό δίδυμο στα αριστερά της περιφέρειας, «επικίνδυνο» για κάθε αντίπαλη άμυνα.

Σαφώς πρόκειται για μία ακόμη πολύ σημαντική ανανέωση συνεργασίας, με δεδομένο ότι πρόκειται για έναν πολύ ποιοτικό αθλητή, που συνδράμει τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά.

Ο Μπάμπης Τρούλος γίνεται ο 6ος παίκτης που ανανεώνει με τον Απόλλωνα Σμύρνης μετά τους Μανώλη Σολανάκη, Νίκολα Μπογκντάνοβιτς, Στέφανο Γαλανόπουλο, Αλέξανδρο Αλαμάνο και Νίκο Γαρδίκα, ενώ έπεται και συνέχεια!

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος, www.apollonwaterpolo.gr ο 27χρονος περιφερειακός δήλωσε:

«Είμαι χαρούμενος που θα μείνω για άλλη μία χρονιά στον Απόλλωνα. Φέτος με μεγαλύτερη όρεξη και επιθυμία θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα ώστε όλοι μαζί να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

Θυμίζουμε πως στην… αμφίβια «ελαφρά ταξιαρχία» έχουν μεταγραφεί και οι Κωνσταντίνος Λιμαράκης, Μάρκο Ράντοβιτς με την περεταίρω ενίσχυση να βρίσκεται στα «σκαριά»! Μείνετε συντονισμένοι…

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA