Ολυμπιακός: Αποχαιρέτησε τον σπουδαίο Μάρτον Βάμος!

by Γιώργος Χρήστου

Με συγκινητική ανακοίνωση ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε τον τεράστιο Μάρτον Βάμος για την προσφορά του στο σύλλογο την τελευταία διετία. Ο χαρισματικός σκόρερ που αγαπήθηκε και αγάπησε τη χώρα μας άφησε το στίγμα του στις ελληνικές και όχι μόνο πισίνες αποτελεί παρελθόν από τους νταμπλούχους Ελλάδας καθώς ο διεθνής Ούγγρος αριστερόχειρας περιφερειακός θα συνεχίσει την καριέρα του στη Φερεντσβάρος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τεράστια φυσιογνωμία. Σούπερ σταρ. Αριστερό χέρι «φαρμάκι». Ο Μάρτον Βάμος κόσμησε για δύο χρόνια τις ελληνικές πισίνες, με την παρουσία του στην ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού.

Χωρίς αμφιβολία, ένας εκ των κορυφαίων πολιστών που φόρεσαν ποτέ το ερυθρόλευκο σκουφάκι. Σπουδαίος αθλητής, πολίστας, ακόμη πιο σπουδαίος άνθρωπος! Μια υπέροχη προσωπικότητα, ένα εξαιρετικό παιδί, που τίμησε το σκουφάκι του Ολυμπιακού, αγωνιζόμενος πάντα με αξιοπρέπεια και σεβασμό.

Σε δύο χρόνια, κατέκτησε τέσσερις τίτλους με τον Θρύλο και συγκεκριμένα, δύο νταμπλ, ενώ έδωσε το «παρών» στο Final-8 (2022-23) και στο Final-4 (2023-24) του Champions League.

Λάτρεψε την Ελλάδα, τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του. Το ίδιο και εμείς αυτόν!

Μάρτον, σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου στον σύλλογό μας, καλή συνέχεια!

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA