Εθνική Ανδρών: Δυνατό τουρνουά στη Σαρδηνία για τους Ασημένιους Ολυμπιονίκες!

by Γιώργος Χρήστου

Τις δυνάμεις θα τεστάρει η Εθνική Ανδρών στο «Waterpolo Sardinia Cup» στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού. Οι Ασημένιοι Ολυμπιονίκες θα ταξιδέψουν την Κυριακή (30/6) στη Σαρδηνία για τη συμμετοχή τους στο διεθνές τουρνουά με τη παρουσία της οικοδέσποινας Ιταλίας αλλά και την Κροατία.

Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι για τις 4-6 Ιουλίου, ενώ το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα πραγματοποιήσει πρώτα κοινή προετοιμασία με την Ιταλία και εν συνεχεία θα αγωνιστεί στο τουρνουά. Η αποστολή θα μεταβεί στην Όλμπια και οδικώς στο Αλγκέρο.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος έχει επιλέξει για τη συγκεκριμένη αποστολή 16 πολίστες. Είναι οι: Μάνος Ζερδεβάς, Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Δημήτρης Νικολαΐδης, Κώστας Γκιουβέτσης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Γιάννης Αλαφραγκής, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Νικόλας Παπανικολάου, Γιώργος Δερβίσης, Ντίνος Γεννηδουνιάς, Νίκος Γκίλλας, Γιάννης Φουντούλης, Άγγελος Βλαχόπουλος, Αριστείδης Χαλυβόπουλος, Στάθης Καλογερόπουλος, Αλέξανδρος Παπαναστασίου.

Τους συνοδεύουν, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος, ο συνεργάτης του Τάσος Σχίζας, ο προπονητής φυσικής κατάστασης Μανώλης Βασιλειάδης, ο προπονητής τερματοφυλάκων Φίλιππος Καραμπέτσος, ο προπονητής κολύμβησης Γιώργος Μπλάνας, ο φυσιοθεραπευτής Ανδρέας Τζανής και ο τιμ μάνατζερ Γιώργος Μαργιούκλας, ως αρχηγός αποστολής. Μαζί τους και ο διεθνής διαιτητής Νίκος Μπουδραμής.

Το πρόγραμμα του τουρνουά (ώρες Ελλάδας)

Πέμπτη 4/7

19:45 Κροατία – Ισπανία

21:45 Ιταλία – Ελλάδα

Παρασκευή 5/7

19:45 Ελλάδα – Κροατία

21:45 Ισπανία – Ιταλία

Σάββατο 6/7

19:45 Ελλάδα – Ισπανία

21:45 Κροατία – Ιταλία

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA