Ολυμπιακός: «Αεράτος» στην Πάτρα με… εννιάρι της Σάντα και άλλη μία απόλυτη Α’ φάση

Το 22/22 έκανε ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο γυναικών, με την εξ' αναβολής αναμέτρηση κόντρα στην ΝΕΠ.

by Μάνος Φυρογένης

Για άλλη μία χρονιά απόλυτος, για άλλη μία χρονιά αλύγιστος. Οι δευτεραθλήτριες Ευρώπης, λίγες μέρες αφότου έπαιξαν για τον θρόνο της Ευρώπης συμμετέχοντας σε έναν ακόμα τελικό της γηραιάς ηπείρου, πέρασαν και από την Πάτρα το μεσημέρι της Τετάρτης για την εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 21ης στροφής και τελείωσαν δίχως απώλειες την πρώτη φάση της Α1 πόλο γυναικών.

Λίγες ώρες μετά την άνετη επικράτηση των κοριτσιών του Δημήτρη Κραβαρίτη κόντρα στην ΑΕΚ, έδωσαν και τον αγώνα που τους απόμενε στην Αχαϊκή πρωτεύουσα, έκαναν το 22/22, ανέβηκαν στους 66 βαθμούς και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο στόχο της επίτευξης ενός ακόμα νταμπλ εντός των τειχών.

Αντίθετα οι Πατρινές έμειναν στους 9 βαθμούς και θα τα δώσουν όλα για να μείνουν στη μεγάλη κατηγορία κόντρα στον ΝΟ Χανίων στα play out με μειονέκτημα έδρας.

Παρά ένα δέκα από τη Στεφανία Σάντα. Έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής στις νεότερες ο Δημήτρης Κραβαρίτης.

ΝΕΠ – Ολυμπιακός 4-32

Η διαφορά δυναμικότητας ήταν γνωστή για αδιαμφισβήτητη πριν τη σέντρα και αποδείχθηκε και στο νερό. Το 0-14 του πρώτου μέρους, έγινε 21-3 στην τρίτη περίοδο και ο Ολυμπιακός έφτασε στην ευρεία νίκη δίχως να προβληματιστεί.

ΝΕ Πατρών (Χρήστος Αργυρόπουλος): Γιαννακέα, Ζήκου, Κοντάκου, Λάμπερτ 2, Τσιμάρα 2, Μπαλάτσα, Ζαφειράκη, Κεπενού, Μοίραλη, Αρνα, Τουτσίνα, Παρασκευοπούλου, Μπεκρή, Προδρομίτη, Αναστασίου

Ολυμπιακός (Δημήτρης Κραβαρίτης): Σταματοπούλου, Ελ. Πλευρίτου, Χυδηριώτη, Τριχά 3, Ξενάκη 2, Σιούτη 1, Μ. Πλευρίτου 1, Σάντα 9, Β. Πλευρίτου 4, Τζωρτζακάκη, Μυριοκεφαλιτάκη 5, Νίγκρο, Δρακωτού 3, Χριστοδούλου 4

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA