ΑΕΚ: Και του χρόνου στα σαλόνια της υδατοσφαίρισης ανδρών η «Ένωση»

Αδιαπραγμάτευτη ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη, έκανε περίπατο κόντρα στον ΟΦΘ, ξεμπέρδεψε με 2-0 στη σειρά με την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία. Ταυτόχρονα έριξε τον αντίπαλό της στην Α2!

by Μάνος Φυρογένης

Η ΑΕΚ στην Α1 πόλο ανδρών και του χρόνου!

Η «Ένωση» ανέβηκε αποφασισμένη στη Θεσσαλονίκη να τελειώσει τη δουλειά κόντρα στον ΟΦΘ και αυτό έκανε, με εμφατικό τρόπο μάλιστα. Το σύνολο του Κωνσταντίνου Δάνδολου που για αυτόν ακριβώς τον τρόπο επέστρεψε στην αγαπημένη του ΑΕΚ, πάτησε στο γκάζι από τη δεύτερη περίοδο και έπειτα και… εξαφανίστηκε.

Επιθετική πολυφωνία για τη ΑΕΚ που είχε 10 (!) διαφορετικούς σκόρερ μεταξύ των οποίων οι Μαρινάγης και Αράγια που είχαν από τρία γκολ. Δύο σημείωσε ο Παππάς ενώ αντίθετα για τους Θεσσαλονικείς του Λάμπρου Βογιατζόγλου που από τους χρόνου για αγωνίζονται στην Α2, από δύο είχαν οι Παυλίδης και Βάσιτς αλλά δεν ήταν αρκετά. Άλλωστε το πρόβλημα ήταν κυρίως αμυντικό.

ΟΦΘ – ΑΕΚ 6-15

Η «Ένωση» πήρε το ζητούμενο χάρις το ξέσπασμά της στη δεύτερη και την τρίτη περίοδο. Το παιχνίδι στο πρώτα λεπτά ήταν κλειστό και ντέρμπι όμως χάρις σε ένα 0-8 (!) επιμέρους, οι φιλοξενούμενοι καθάρισαν τη νίκη και συνεπώς την παραμονή τους.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 0-4, 1-5, 3-3.

ΟΦΘ (Λάμπρος Βογιατζόγλου): Τσακίρης, Γκιόκας 1, Βακαλέρης, Στεργίου 1, Γιώρτσιος, Νάνος, Ιωσήφ, Φουρναράκης, Παυλίδης 2, Κεχαΐνι, Βάσιτς 2, Πρωϊμάκης, Βατσιώτης, Δημητριάδης, Κιόσης.

ΑΕΚ (Κωνσταντίνος Δάνδολος): Ασβέστης, Βέκκος 1, Ζαχόπουλος 1, Κοκκινάκης 1, Μαυρωτάς 1, Παππάς 2, Σιαμάς Π. 1, Καζάζης 1, Τουρκομένης, Στελλάτος, Αράγια 3, Βούκσεβιτς 1, Παρτσόγλου, Σιαμάς Χρ., Μαρινάγης 3.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA