Ολοταχώς για τετραπλή σούπερ ενίσχυση η ΑΕΚ!

by Aquafeed 24

Με μεγάλη δυναμική έρχεται στην Α’ γυναικών για πρώτη φορά στην ιστορία της η ΑΕΚ, καθώς με οδηγό την Κική Λιόση στην άκρη του πάγκου χτίζει μια πολύ ισχυρή ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Aquafeed24 η «Ένωση» βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση τεσσάρων μονάδων που θα την ανεβάσουν επίπεδο, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι επίσημο έως ότου δοθούν τα δελτία των αθλητριών.

Πρώτη «βόμβα» της Ένωσης αποτελεί η εκτός απροόπτου συμφωνία της με την Έλλη Πρωτοπαππά, την αριστερόχειρα παίκτρια της Εθνικής ομάδας γυναικών που αγωνιζόταν στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης. Για την ομάδα της Λιόση είναι μια υψηλού επιπέδου μεταγραφή με μια αθλήτρια σε νεαρή ηλικία, αλλά με πολλές εμπειρίες σε διεθνές επίπεδο τόσο με τις εθνικές ομάδες, όσο και με τον ΝΟΒ.

Παράλληλα, η «Ένωση» είναι μια ανάσα από την απόκτηση της Φεντερίκα Λαβί, επίσης από τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης, με την Ιταλίδα διεθνή τερματοφύλακα να αποτελεί μια επίσης μεγάλη μεταγραφή για τη νεοφώτιστη ΑΕΚ.

Η Φεντερίκα Λαβί

Επίσης, πέραν των αθλητριών που προαναφέρθηκαν, η ΑΕΚ οδεύει προς συμφωνία με τις αδερφές Λούδη, Εύα και Αναστασία, οι οποίες παρά το νεαρό της ηλικίας τους έχουν κι αυτές σπουδαία εμπειρία τόσο με τις μικρές εθνικές ομάδες, όσο και στην Α1 γυναικών. Η Εύα Λούδη ανήκει στον ΑΝΟΓ, αλλά αγωνίστηκε πέρυσι στη ΝΕ Πατρών και συμμετείχε στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου, ενώ η Αναστασία Λούδη φόρεσε το σκουφάκι του «Αυτοκράτορα» Εθνικού Πειραιώς τα τελευταία δύο χρόνια και αμφότερες κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους από κοινού.

Αναστασία Λούδη

Πέραν των τεσσάρων ονομάτων, που μένει να επιβεβαιωθεί ότι οι υποθέσεις τους τελεσφόρησαν, η «Ένωση» συζητάει και με άλλες αθλήτριες που θα ισχυροποιήσουν το ρόστερ της ενόψει της νέας σεζόν. Υπενθυμίζεται ότι έχει ανανεώσει η πολύπειρη, Αμαλία Πάτερου, ενώ ανακοινώθηκε η Ιόλη Μπενέκου.

Η Εύα Λούδη

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA