Ολοκληρώθηκε το Εθνικό Πρωτάθλημα με 5 ακόμη όρια

by Aquafeed 24

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή (5/5) το Εθνικό Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης στα Ιωάννινα, με την επίτευξη 5 ακόμη Ορίων για τις Διεθνείς διοργανώσεις.

Ο Αθανάσιος Δημουλιός του ΝΟ Χανίων έπιασε όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων στα 100μ επιφάνειας με 37.86, ενώ η Χριστίνα Σκυλουράκη της ίδιας ομάδας έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο Νεανίδων στα 400μ υποβρύχιο, με χρόνο 3:15.32. Στα 100μ διπλά πέδιλα ο Στέφανος Αντωνιάδης των Δελφινιών Περιστερίου έπιασε όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανρδών με 42.82, ο Παρασκευάς Καλαϊτζόπουλος από τα Δελφίνια Πτολεμαΐδας, με χρόνο 44.51, έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο Νέων, όπως και ο Χρήστος Καλαϊτζόπουλος, με χρόνο 44.77.

Με τη λήξη των αγώνων, ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιάννης Καλαϊτζογλίδης, ανέφερε: «Η τεχνική ηγεσία της Ομοσπονδίας στο άθλημα της Τεχνικής Κολύμβησης είναι απόλυτα ικανοποιημένη από τις επιδόσεις των Ελλήνων αθλητών. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι για το μέλλον, με τις δύο μεγάλες διοργανώσεις, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων/Νεανίδων, να πλησιάζουν. Εύχομαι καλή επιτυχία και καλή συνέχεια σε όλους τους αθλητές».

Τα αναλυτικά αποτελέσματα θα τα δείτε ΕΔΩ.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA