Οι τέσσερις φιναλίστ για ένα εισιτήριο στην Α1 γυναικών!

by Aquafeed 24

Ο ΠΑΟΚ και ο Τρίτων Αμαρουσίου, από τον Όμιλο Αττικής του Β’ Γύρου, είναι οι υπόλοιπες δύο ομάδες που συμπληρώνουν την τετράδα του Ομίλου Ανόδου της Τελικής φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α2 Γυναικών, την οποία πλαισιώνουν ακόμα οι Πανιώνιος (αήττητος) και ΟΦΗ, οι οποίοι είχαν εξασφαλίσει την πρόκριση από το Σάββατο, από τον Όμιλο Κρήτης. Αυτές οι τέσσερις ομάδες θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Α1, στην Τελική φάση, στις 14-16/6 (Α’ Γύρος) και 19-21/7 (Β’ Γύρος). Την άνοδο θα πάρει μόνο η 1η ομάδα της τελικής κατάταξης.

Τα κορίτσια του Δικεφάλου του Βορρά και οι Μαρουσιώτισσες οριστικοποίησαν την πρόκρισή τους στον Όμιλο Ανόδου την Κυριακή (5/5) οπότε και ολοκληρώθηκαν οι αγώνες και στους δύο Ομίλους του Β’ Γύρου της Α’ φάσης του πρωταθλήματος, παίρνοντας τις δύο πρώτες θέσεις στον Όμιλο Αττικής.

Σημειώνουμε ότι στον Όμιλο Καθόδου θα μετάσχουν οι υπόλοιπες τέσσερις ομάδες, δηλαδή οι Ιωνικός, ΝΟ Χανίων (από τον Όμιλο Κρήτης) και οι Μίλων, ΝΟ Χίου (από τον Όμιλο Αττικής). Οι αγώνες του Ομίλου Καθόδου θα γίνουν επίσης σε δύο γύρους, στις ίδιες ημερομηνίες (14-16/6 και 19-21/7) και οι δύο τελευταίες ομάδες της Τελικής κατάταξης θα υποβιβαστούν στη Β΄Εθνική.

Τα αποτελέσματα της Κυριακής και οι τελικές βαθμολογίες της Α’ φάσης και στους δύο Ομίλους:

ΟΜΙΛΟΣ ΚΡΗΤΗΣ (Κολυμβητήριο Ηρακλείου):

ΟΦΗ – ΝΟ Χανίων 10-6, Πανιώνιος – Ιωνικός 5-0 χωρίς αγώνα (δεν κατέβηκε ο Ιωνικός ο οποίος μηδενίζεται στο συγκεκριμένο παιχνίδι και του αφαιρείται ένας βαθμός).

Η Βαθμολογία (Τελική):

1. Πανιώνιος 18

2. ΟΦΗ 12

……………………..

3. Ιωνικός 5

4. ΝΟ Χανίων -1

Σ.Σ.: Ο Ιωνικός και ο ΝΟ Χανίων έχουν από έναν μηδενισμό και τους έχει αφαιρεθεί από ένας βαθμός.

ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Κολυμβητήριο Ν. Σμύρνης):

ΠΑΟΚ – Μίλων 8-5, ΝΟ Χίου – Τρίτων Αμαρουσίου 7-12, ΝΟ Χίου – ΠΑΟΚ 7-15, Τρίτων Αμαρουσίου – Μίλων 10-8.

Η Βαθμολογία (Τελική):

1. ΠΑΟΚ 15

2. Τρίτων Αμαρουσίου 15

……………………………..

3. Μίλων 6

4. ΝΟ Χίου 0

Η κλήρωση της Τελικής φάσης της Α2 Γυναικών θα γίνει την Τετάρτη 8/5, στις 11.30, στα γραφεία της ΚΟΕ.

Πηγή: ΚΟΕ

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA